Diensten derde partijen

Kunnen jullie een onderzoek doen naar diensten van derde partijen?

Lukt het je niet om een dienst van derde partijen af te melden, of ben je het niet eens met de kosten die hiervoor in rekening gebracht zijn? Denk hierbij aan sms-diensten of diensten voor mobiel internet. In deze gevallen kunnen wij een onderzoek voor je opstarten. Hiervoor moet je ons wel toestemming geven. Vul daarvoor het online onderzoeksformulier in, of download het papieren formulier en stuur het per post naar ons toe. We nemen dan binnen 30 dagen contact met je op. Voor het online formulier moet je inloggen met je My T-Mobile account.

Gaat je klacht over de aankoop van apps? Richt je in het geval van Android app direct tot de ontwikkelaar van de app, in het geval van aankopen via de Apple Appstore ga je naar Apple.