Verbruikstatus

Waar gaat mijn mobiel internet aan op?

T-Mobile kan niet zien waar je mobiel internet (MB's) aan op gaan. Dit kan je wel zelf opzoeken. Op Android- en iPhone telefoons kan je dit bij je instellingen bekijken. Voor andere besturingssystemen zijn er diverse apps te downloaden om dit in te zien. T-Mobile is niet betrokken bij de informatie die wordt gegenereerd door deze apps. Het is daarom mogelijk dat het dataverbruik of andere informatie die deze apps tonen of meten niet overeenkomt met het daadwerkelijk gebruik van het Netwerk van T-Mobile.  Hoe kun je je dataverbruik bekijken in Android of via deze Appletips.