Contact

Wat is de T-Mobile Netwerk app?

Heb je een iPhone of Android-toestel? Dan kun je gratis de T-Mobile Netwerk app downloaden. Met deze app kun je T-Mobile eenvoudig laten weten hoe snel het internet is waar je op dat moment bent, en hoe tevreden je bent met je verbinding. Dit gebeurt helemaal anoniem, tenzij je zelf de 'DekkingsDiagnose' aanzet: dan wordt je mobiele nummer gedurende 7 dagen met de meetinformatie meegestuurd naar T-Mobile.