Surprise

Wat is PrePaid Surprise?

PrePaid Surprise is het online spel voor PrePaid klanten van T-Mobile. Meespelen betekent gegarandeerd gratis MB's, extra belminuten, sms'jes of PrePaid tegoed. Elke keer als je jouw T-Mobile tegoed opwaardeert en PrePaid Surprise speelt. Je kunt ook kiezen voor het Surprise Reality Spel.

Heb je een smartphone? Klik op de link om om direct naar PrePaid Surprise te gaan en te spelen. Je mobiele nummer en speelcode worden automatisch ingevuld, zo kun je direct het spel spelen. Daarnaast is de PrePaid Surprise pagina gratis te bezoeken via je smartphone. Dit gaat dus niet af van je PrePaid tegoed.

Heb je geen smartphone? Ga dan op je computer naar www.t-mobile.nl/surprise, vul je mobiele nummer in en je speelcode en volg de aanwijzingen op de website. Na het spelen zie je direct of je iets gewonnen hebt.