My T-Mobile App

Wat kan ik met de My T-Mobile App?

Met de My T-Mobile App heb je via je mobiele telefoon toegang tot jouw informatie en nog veel meer. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor pushberichten via 'Meer' > 'App instellingen' > 'Notificaties aan/uit'.

Je meldt je eenmalig aan met je My T-Mobile inloggegevens en kunt daarna een pincode of vingerafdruk instellen voor een snelle toegang. Je kunt de My T-Mobile App gratis downloaden voor Android en iOS.