Hoe werkt Viaplay bij T-Mobile?

Met Viaplay bij T-Mobile kijk je een breed aanbod aan sport, internationale films en series. Op deze pagina lees je alles over hoe Viaplay werkt.

Viaplay bij T-Mobile

Viaplay

Zo krijg je een Viaplay account bij T‑Mobile

 1. Bestel Viaplay bij een abonnement voor thuis.
  Dit doe je direct bij het afsluiten van een nieuw abonnement of, als je al een abonnement voor thuis hebt, eenvoudig via My T-Mobile Thuis. De eerste maand krijg je vijftig procent korting.
 2. Activeer je account via de link in de e-mail of in My T-Mobile Thuis.
 3. Download de Viaplay App en maak een account aan.

T-Mobile voor thuis bestellen Viaplay bestellen

Zo kijk je Viaplay

Het streamen van de spannendste sport, leukste series en mooiste films naar je televisie gaat zo:

Samsung, LG, Sony, Philips, TCL, AndroidTV of Amazon Fire TV

Voor SmartTV’s en mediaplayers zoals: Samsung, LG, Sony, Philips, TCL, AndroidTV of Amazon Fire TV.

 1. Ga naar de App store
 2. Zoek en download de Viaplay app
 3. Open de app en login met je account

Chromecast of AppleTV

 1. Download de Viaplay App op je telefoon of tablet.

 2. Open de Viaplay App en log in. Zorg hierbij dat je apparaat met hetzelfde wifinetwerk is verbonden.

 3. Druk op het Chromecast Chromecast of Airplay Airplay icoon dat in beeld komt en start met streamen naar je televisie.

Viaplay Xtra op kanaal 140

Tot eind 2022 kijk je op zaterdag en zondag live Formule 1 races via Viaplay Xtra op kanaal 140. Dit is een tijdelijk kanaal speciaal voor Formule 1. Andere live sport, films, series en de Viaplay originals zijn alleen via de Viaplay App te bekijken.

Let op, kanaal 140 is alleen beschikbaar met een Internet abonnement voor thuis van T-Mobile en in combinatie met T-Mobile TV.

Je kunt ook de Viaplay App downloaden op je iPhone, iPad, Android mobiel of Android tablet. Of kijk online op je laptop of computer via de website van Viaplay.

Veelgestelde vragen

  • Tot eind 2022 kijk je op zaterdag en zondag live Formule 1 races via Viaplay Xtra op kanaal 140. Dit is een tijdelijk kanaal speciaal voor Formule 1. Andere live sport, films, series en de Viaplay originals zijn alleen via de Viaplay App te bekijken.

  • Kanaal 140 is alleen te bekijken op de TV Box en op de T-Mobile TV Smart TV App. Kanaal 140 is niet te bekijken op TV Anywhere (tablet/telefoon).

 • Nee, dat kan op dit moment niet. Gelukkig zijn er andere manieren om Viaplay te kijken. Zo kun je op zaterdag en zondag de belangrijkste Formule 1 wedstrijden volgen op kanaal 140. En de Viaplay App werkt ook op andere apparaten, zoals je smart-tv, Amazon Fire TV, laptop, computer, telefoon en tablet. Of stream makkelijk via Chromecast of AppleTV.

 • Dat kan komen omdat de Viaplay App niet door alle smart-tv’s wordt ondersteund. Kijk op de website van Viaplay welke versies ondersteund worden. Staat de app niet in de appstore van je tv? Dan kun je het volgende doen: stream Viaplay via Chromecast of AppleTV, of maak gebruik van Amazon Fire TV.

 • Met een Viaplay abonnement kun je met de app op hetzelfde account twee streams tegelijk bekijken.

 • Content kijken kan op maximaal twee apparaten tegelijk. Je kunt hiervoor tot wel vijf verschillende apparaten gebruiken binnen 24 uur.

 • Je kunt de meeste films en series downloaden en opslaan op je telefoon of tablet. De inhoud wordt in het interne geheugen opgeslagen. Je kunt het niet opslaan op een extern apparaat of op geheugenkaarten zoals een SD-kaart.

 • Ja, dat kan. Bestel Viaplay direct bij het afsluiten van een nieuw abonnement of, als je al een abonnement voor thuis hebt, eenvoudig via My T-Mobile Thuis. Gebruik daarna bij de activatie van Viaplay via T-Mobile hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen op je bestaande Viaplay account. Zo behoud je je kijksuggesties en profielen en lopen je abonnementskosten via T-Mobile. Vergeet niet om je huidige account bij Viaplay stop te zetten om dubbele rekeningen te voorkomen.

  • Ben je een nieuwe klant? Dan krijg je een activatielink per e-mail zodra je bent aangesloten.

  • Ben je al klant en heb je Viaplay bijbesteld? Dan krijg je een activatielink per e-mail direct na de bestelling.

 • Voor vragen daarover kun je terecht bij de klantenservice van Viaplay.

 • Als je klant bij T-Mobile blijft, dan verhuist je Viaplay account gewoon met je mee. Ga je naar een andere provider, dan wordt je account opgezegd.

 • Nee, het is niet mogelijk om Viaplay te pauzeren. Je kunt wel het abonnement opzeggen en daarna opnieuw activeren.

 • Jammer dat Viaplay nu niet meer bij je past. Opzeggen kan in My T-Mobile Thuis. Wij geven dan aan Viaplay door dat je abonnement moet worden stopgezet. De opzegtermijn is dertig dagen en je abonnement loopt tot de periode waarvoor je hebt betaald. Uiteraard kun je Viaplay altijd weer opnieuw nemen in de toekomst.

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200