Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Kies hier je TV-dienst:

T-Mobile TV
Welke TV-dienst heb ik?

Ontdek welke TV-dienst je hebt door je TV aan te zetten en op het knopje 'MENU' te drukken op de afstandsbediening. Ook herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

 • Logo onderaan: Interactieve TV
 • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Klanten die vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebben besteld, maken automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Cloud Opnemen gebruiken

Op deze pagina lees je alles over wat Cloud Opnemen is en hoe je het gebruikt.

Opnemen in de cloud

Neem een onbeperkt aantal programma’s tegelijk op in de cloud. Met maar liefst 200 uur opnametijd kun je helemaal losgaan. Ook handig als iedereen in huis wat anders wil zien! Eenvoudig een heel seizoen opnemen? Kan gewoon. Dit allemaal zonder harddiskrecorder!

Belangrijk: Cloud Opnemen aanzetten in My T-Mobile Thuis

Let op! Cloud Opnemen zit niet standaard inbegrepen in je TV-pakket. Zet Cloud Opnemen aan in My T-Mobile Thuis voor € 5,- /mnd. Na de eerste maand kun je de functie opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Zie je de optie niet tussen staan in My T-Mobile Thuis? Deze functie is nog niet beschikbaar voor iedereen. We zijn druk bezig om Cloud Opnemen voor iedereen met een TV-abonnement beschikbaar te maken. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV kunnen omzetten naar het nieuwe T-Mobile TV.

Cloud Opnemen aanzetten

Om Cloud Opnemen te gebruiken zet je het eerst aan in My T-Mobile Thuis. Voor € 5 per maand kun je al Cloud Opnemen. Na de eerste maand kun je de functie gewoon opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Naar My T-Mobile Thuis

Zelf Cloud Opnemen instellen

Stel Cloud Opnemen in en kijk je favoriete programma's terug wanneer het uitkomt. Je kunt je cloud opnames altijd pauzeren, vooruit- en terugspoelen. Handig!

 • Hoe kan ik Cloud opname inplannen? Cloud opname inplannen

  Om een opname in te plannen open je de TV-gids met de gids-knop op je afstandsbediening. Selecteer dan het programma dat je wilt opnemen. Gebruik de pijltjes om tussen de programma’s per zender te zoeken en de gele knop  op je afstandsbediening om verder in de toekomst te zoeken. Je kunt tot maximaal zeven dagen vooruit zoeken.

  Programma gevonden? Druk op dan op de REC-knop op je afstandsbediening. Het menu 'OPNAME INSTELLINGEN' verschijnt op je scherm. Je kunt nu kiezen uit een 'Herhalende opname' of een 'Eenmalige opname'. Maak een keuze en druk vervolgens op “Bevestigen”. Er verschijnt een Cloud-icoon bij het programma als de cloud opname succesvol is ingesteld.

 • Cloud opnemen tijdens live TV kijken Cloud Opnemen tijdens het kijken

  Als je een programma aan het kijken bent en je wilt het opnemen, dan kan dat door op de REC-knop te drukken op je afstandsbediening. Het menu 'OPNAME INSTELLINGEN' verschijnt op het scherm. Navigeer naar “Bevestigen” om je opname te bevestigen. Neem je middenin een programma op? Dan is dat moment ook het beginpunt van de opname.

 • Start- of eindtijd bewerken Start- of eindtijd bewerken

  Mis geen enkele minuut van je favoriete programma's door het instellen van een start-of eindtijd voor je opnames. Je kunt op twee manieren de start-en eindtijd van een opname wijzigen: 1) Druk op de OPNAMES-knop op je afstandsbediening of 2) Ga in het menu naar 'ACCOUNT', kies MIJN OPNAMES en vervolgens voor “Geplande Opnames”. Selecteer de gewenste opname met de pijltjes op je afstandsbediening en kies voor settings . Kies de gewenste start- en eindtijd en kies “Bevestigen”. De maximale extra tijd voor een opname is 45 minuten en de maximale extra tijd na een opname is 45 minuten. 

 • Hoe zet ik Cloud Opnemen uit Cloud Opname uitzetten

  Je kunt een geplande opname annuleren via de programma-informatie. Druk op de gids-knop op je afstandsbediening. Selecteer het programma in de Gids en kies 'Opname annuleren'.

Mijn Cloud opnames terug kijken

Mijn Cloud opname terugkijken

Druk op de menu-knop op je afstandsbediening en ga  dan naar 'Mijn Opnames'. Navigeer met de pijltjes op je afstandsbediening en kies een opname onder Cloud Opnemen. Selecteer het programma dat je wilt bekijken en druk op OK . Kies vervolgens de aflevering die je wilt bekijken en druk op OK. De opname wordt direct afgespeeld. Je kunt tijdens het bekijken van de opname altijd pauzeren, vooruit- en terugspoelen.

Mijn opnames bewerken

 • Opname verwijderen Opname verwijderen

  Om een opgenomen programma te verwijderen druk je op de knop OPNAMES op je afstandsbediening. Kies vervolgens in het menu 'Mijn Opnames' voor 'Cloud Opnemen'. Op je TV-scherm zie je een overzicht van alle programma’s die je hebt opgenomen. Kies het programma dat je wilt verwijderen door te navigeren met de pijltjes-toetsen   op je afstandsbediening. Navigeer met de pijltjes op je afstandsbediening naar het prullenbak-icoon en druk op OK.

  Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere programma’s te selecteren en in een keer te verwijderen. Kies dan nog en keer voor het prullenbak-icoon  en druk op OK.

 • Mijn opname filteren en sorteren Opname filteren en sorteren

  Druk op de rode knop  op je afstandsbediening. In het overzicht van al je opnames heb je nu opties om je opgenomen programma’s te filteren. Kies met de pijltjestoetsen op je afstandsbediening  uit het soort opname of sorteer bijvoorbeeld op het eerste opgenomen programma. Druk vervolgens OK.

 • Opslagruimte bekijken Opslagruimte vrijmaken

  Druk op de menu-knop op je afstandsbediening.Navigeer vervolgens naar 'ACCOUNT' en kies voor 'MIJN OPNAMES'. In het overzicht van al je opnames zie je onderaan een balk met de beschikbare tijd. Heb je geen ruimte meer over? Dan kun je geen nieuwe opnames meer inplannen en ook de geplande opnames zullen niet worden opgenomen. Verwijder oude opnames om ruimte te maken door te navigeren naar het prullenbak-icoon . Je kunt meerdere opnames selecteren en tegelijkertijd verwijderen door nog een keer te kiezen voor het prullenbak-icoon .

Tip: Spoel vooruit met de cijferknoppen

Bij het Terug Kijken van een opname kan je heel makkelijk vooruit- en terugspoelen met de cijferknoppen op je afstandsbediening. Wil je bijvoorbeeld naar de 16de minuut van de opname? Druk dan '1' en '6' op je afstandsbediening en je opname gaat vanzelf naar de 16de minuut.

Veelgestelde vragen

 • Wat is Cloud Opnemen?

  Cloud Opnemen is de opnamefunctie van T-Mobile TV. Neem meerdere programma’s tegelijkertijd op, tot wel 200 uur. Opnames blijven 1 jaar bewaard in de cloud. Je hebt dus geen harddiskrecorder meer nodig. Deze functie heb je voor € 5 extra p/mnd en zet je aan in My T-Mobile Thuis.

 • Kan ik mijn cloud opnames vooruit- of terugspoelen?

  Ja, dat kan gewoon. Je kunt tijdens het bekijken van je cloud opname altijd pauzeren, vooruit- en terugspoelen met je afstandsbediening.

 • Kan ik opnames ook inplannen met TV Anywhere?

  Ja, dat is mogelijk. Wel is het nog niet beschikbaar voor iedereen. Zie je binnen T-Mobile Thuis de optie om Cloud Opnemen aan te zetten? Dan is het ook mogelijk om cloud opnames in te plannen op TV Anywhere. Let op! Cloud Opnemen zit niet standaard inbegrepen in je TV-pakket. Zet Cloud Opnemen aan in My T-Mobile Thuis voor € 5,- /mnd. Na de eerste maand kun je de functie opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

  Zie je binnen T-Mobile Thuis geen optie om Cloud Opnemen aan te zetten? We zijn druk bezig om Cloud Opnemen voor iedereen met een TV-abonnement beschikbaar te maken. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV kunnen omzetten naar het nieuwe T-Mobile TV.

 • Kan ik bekeken programma’s ook verder kijken op mijn smartphone, tablet of Apple TV?

  Ja, dat kan. Met de TV Anywhere app kijk je verder op alle apparaten, zoals je smartphone, laptop, of tablet. Zo hoef je niet meer zelf bij te houden waar je bent gestopt met Verder Kijken. Handig!

 • Welke zenders kan ik Cloud Opnemen?

  Met Cloud Opnemen kan er op ongeveer 85% van alle zenders opgenomen worden. Bekijk het zenderoverzicht voor een complete lijst.

  Tip: Vink het filter 'Cloud Opnemen' aan om snel te zoeken. 

 • Ik heb een TV Box met harddiskrecorder. Wat gebeurt er als ik T-Mobile TV heb en kies voor Cloud Opnemen?

  Gebruik je op dit moment de opnamefunctie op je TV Box met harddiskrecorder en wil je kiezen voor Cloud Opnemen? Dat kan als je overgezet bent naar T-Mobile TV. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV-dienst omzetten naar T-Mobile TV. Daarna kan je kiezen voor Cloud Opnemen in My T-Mobile Thuis.

  Let op: Kies je voor Cloud Opnemen? De mogelijkheid om op te nemen op de harddisk wordt dan uitgeschakeld en je verliest je eerdere opnames. Zorg dat je je opnames dus terugkijkt voordat je kiest voor Cloud Opnemen. Je hoeft je TV Box niet om te ruilen.

Heb je een andere vraag over TV van T-Mobile Thuis?

Wij helpen je graag

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community