Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Kies hier je TV-dienst:

T-Mobile TV
Welke TV-dienst heb ik?

Ontdek welke TV-dienst je hebt door je TV aan te zetten en op het knopje 'MENU' te drukken op de afstandsbediening. Ook herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

 • Logo onderaan: Interactieve TV
 • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Klanten die vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebben besteld, maken automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Alles over Films & Series

Bekijk de leukste Films & Series met T-Mobile TV. Op deze pagina lees je wat de mogelijkheden zijn

Met T-Mobile TV zijn de leukste films en series altijd binnen handbereik. Je vindt 'Films & Series' door op de MENU-knop te drukken op je afstandsbediening. Navigeer met de pijltjestoetsen naar het kopje 'Films & Series' bovenaan het TV-menu. Veel kijkplezier!

Let op: Binnenkort voor iedereen beschikbaar

Zie je deze nieuwe functie nog niet in je TV-menu? We zijn druk bezig met de voorbereidingen om het nieuwe T-Mobile TV beschikbaar te maken voor iedereen met een TV-abonnement van T-Mobile Thuis. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV-dienst kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

Films & Series gebruiken

Op zoek naar leuke films en series? Klap een onderwerp open om alles uit deze handige functie te halen.

 • Videoshop - Films & Series Videoshop

  In onze Videoshop vind je ruim duizend titels. Je huurt ze per stuk voor 48 uur. Zo heb je alle tijd om rustig te kijken.
  Even verder zoeken? Bekijk de verschillende genres of gebruik de zoekfunctie om die ene film te vinden.

  Een film huren
  Film gevonden? Bevestig je keuze met de OK-knop op je afstandsbediening. Je ziet nu meer informatie over de film en kunt meteen de trailer bekijken of de film in Favorieten zetten. Wil je de film huren, selecteer dan Huren en voer je TV-pincode in. Staat de popcorn klaar? De film start direct!

 • Film1 - Films & Series T-Mobile Film1

  Voor de mooiste en nieuwste films hoef je de deur niet meer uit. Want met Film1 kijk je naar bioscoophits uit alle genres. Op 4 kanalen of On Demand op je TV, tablet of smartphone. Zoveel films kijken als je wilt, waar en wanneer je maar wilt!

  Film1 kan je eenvoudig bestellen in My T-Mobile Thuis.

  Naar My T-Mobile Thuis

 • Gratis series - Films & Series Gratis series

  Een aantal zenders heeft een verrassend aanbod van gratis series. Elke maand wijzigt het aanbod, dus vergeet niet te binge-watchen! Je vindt het in het TV-menu bij Films & Series en dan Gratis series. Selecteer een zender met OK en kies vervolgens een serie met OK om meer informatie te zien. Kies een losse aflevering van een bepaald seizoen of begin te bingen vanaf de eerste aflevering.

  Voor sommige zenders heb je een Themapakket nodig. Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. Doe dit via My T-Mobile Thuis.

Verrassend persoonlijk TV kijken

Op zoek naar nieuwe films en series? Laat je verrassen door suggesties op basis van je kijkgedrag. Maak een Kijkprofiel aan en ontvang persoonlijke aanbevelingen die bij je passen.

Veelgestelde vragen

 • Welke zenders bieden Gratis series aan?

  Onder andere Discovery Channel, TLC en Shorts TV hebben verschillende series in hun aanbod. Het aanbod verandert regelmatig. Bekijk het gehele aanbod in het TV-menu onder de categorie 'Films & Series' en kies vervolgens Gratis series.

 • Ik zie dat T-Mobile TV gebruikmaakt van persoonlijke kijkprofielen en suggesties. Hoe zit dat met de privacy van mijn kijkgedrag?

  Voordat je gebruik gaat maken van T-Mobile TV, geef je aan of je suggesties wilt krijgen op basis van je kijkgedrag. Je stelt dit in per profiel en je kan het achteraf altijd weer aanpassen. Kijkgegevens worden volledig geanonimiseerd en zijn niet te herleiden tot een persoon. Ook bij Gratis series krijg je kijksuggesties. Je kunt je toestemming op ieder moment weer aanpassen.

 • Ik kan niet alle series van de zenders bekijken. Hoe kan dat?

  Voor sommige zenders heb je een Themapakket nodig. Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. Doe dit via My T-Mobile Thuis.

Wij helpen je graag

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community