Haal alles uit TV van T-Mobile

Lees hier alles over verschillende handige functies en haal alles uit TV van T-Mobile.

Flexibel TV abonnement

Je abonnement is flexibel

Pas maandelijks gratis je abonnement aan. Kies eens een andere internetsnelheid of probeer een maandje Film1 of FOX Sports Compleet. Geen probleem! Je kunt alle Premium TV-pakketten maandelijkse aan- en uitzetten. Onze Themapakketten kun je dagelijks aan- en uitzetten. Je past je abonnement aan via My T-Mobile Thuis.

TV Anywhere

Overal TV kijken met TV Anywhere

Met de gratis T-Mobile TV Anywhere App op je mobiel, tablet of browser kijk je overal in de EU TV! De app geeft je de beschikking over meer dan 50 zenders. Deze kun je bekijken op je tablet, smartphone, laptop, PC, Apple TV of Chromecast. Je kunt tot zeven dagen terugkijken. De app kun je op maximaal drie apparaten tegelijkertijd gebruiken.

Lees alles over het installeren van T-Mobile TV Anywhere >

TV tip van de maand

Iedere maand een tip van T-Mobile Thuis

Maak iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! Je hoeft hier niets voor te doen. De Zender van de maand verschijnt op de eerste dag van de maand automatisch op kanaal 18. Deze is dan gratis te zien tot het einde van die maand.

Lees alles over de Zender van de maand >

 

Terugkijken Programma Gemist

Uitzending gemist terugkijken met T-Mobile Thuis

Met T-Mobile Thuis hoef je niets te missen. Kijk eenvoudig je favoriete programma’s terug met een paar drukken op de afstandsbediening. De desbetreffende TV zender bepaalt wat er beschikbaar is en voor hoe lang. In het zenderoverzicht kun je zien welke zenders dit aanbieden.

Lees meer >

Begin Gemist T-Mobile

Nooit meer te laat met Begin Gemist

Met Begin Gemist kijk je programma's van verschillende zenders terug vanaf het begin. Dit kan zolang het programma wordt uitgezonden. Helemaal gratis! Programma's waar Begin Gemist beschikbaar is herken je aan dit teken  , ook in de TV-gids en Mini Gids.

Lees alles over Begin Gemist >

Films en Series T-Mobile

Videoshop: Zelf bepalen wat je wanneer kijkt

Is er niets op TV en is er ook niets leuks terug te kijken? Niets aan de hand, want in de Videoshop van T-Mobile Thuis heb je toegang tot de leukste films en series. Jij bepaalt dan wat je kijkt. Er zit altijd wel wat tussen. Dat scheelt weer zappen.

Zo werkt de Videoshop >

Extra TVs aansluiten T-Mobile Thuis

Extra TV's aansluiten en Interactieve TV Boxen

Wil je op een extra toestel TV kijken? Bestel dan een extra Interactieve TV Box. De mogelijkheden van een extra TV Box zijn afhankelijk van de maximale haalbare internetsnelheid op jouw adres. Wil je weten wat mogelijk is op jouw adres? In je My T-Mobile Thuis zie je precies wat er kan.

Lees alles over extra TV's aansluiten >

Updates Interactieve TV Box

Updates Interactieve TV Box

Kwaliteit staat bij T-Mobile Thuis voorop. Daarom wordt onze Interactieve TV Box regelmatig voorzien van nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Zo wordt televisie kijken nóg makkelijker en leuker! Nieuwsgierig naar onze nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen?

Lees alle updates van onze Interactieve TV Box >

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community