Inloggegevens TV

Bij T-Mobile Thuis ontvang je persoonlijke inloggegevens om je TV-diensten te registreren. De inloggegevens bestaan uit de TV-pincode en het TV-klantnummer. Deze inloggegevens vind je in My T-Mobile Thuis.

Klik op onderstaande button of bekijk de video hiernaast.

Bekijk TV-inloggegevens

TV-pincode kwijt of vergeten?

Kun je je TV-inloggegevens niet meer vinden of ben je ze vergeten? Geen probleem. Je vind je TV-pincode en TV-klantnummer eenvoudig in My T-Mobile Thuis op het dashboard. Ook vind je ze wanneer je rechtsbovenin klikt op 'Meer' en vervolgens op 'Tv instellingen'.

Waar kun je de TV-inloggegevens nog meer voor gebruiken?

Je hebt je inloggegevens nodig wanneer je TV van T-Mobile Thuis installeert. Net als bij het activeren van de T-Mobile TV Anywhere App en/of ESPN Watch. Gebruik de TV-pincode als je het Kinderslot wilt instellen of als je films of series wilt huren via de Videoshop.

Veelgestelde vragen

  • Nee, het is niet mogelijk je TV-pincode aan te passen. De TV-pincode en TV-klantnummer die je van ons hebt ontvangen, blijf je houden.

  • Je TV-pincode heb je nodig als er een Kinderslot is ingesteld op een zender. Wil je het Kinderslot aan- of uitschakelen? Dat doe je makkelijk vanaf de bank met de afstandsbediening. Navigeer met je afstandsbediening het TV-menu. Zoek naar "Instellingen" en kies dan "Kinderslot". Volg daarna de stappen die verschijnen op je tv-scherm.

  • Wil je een losse zender erbij, maar hoef je niet een heel pakket? Met À La Carte kun je heel makkelijk losse zenders erbij bestellen met je TV-pincode. Kies de zender uit in het TV-menu en bestel het À La Carte. Meer informatie? Lees er meer over op onze Community.

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200