Inloggegevens TV

Op zoek naar je TV-pincode of TV-klantnummer van T-Mobile Thuis? Op deze pagina lees je waar je de TV-inloggegevens kunt vinden.

Je persoonlijke inloggegevens vinden

Bij T-Mobile Thuis ontvang je persoonlijke inloggegevens om je TV-diensten te kunnen registreren. De inloggegevens bestaan uit de TV-pincode en het TV-klantnummer. Je TV-inloggegevens vind je in My T-Mobile Thuis. Bekijk het in de video hiernaast!

Bekijk TV-inloggegevens

TV-pincode kwijt of vergeten?

Kun je je TV-inloggegevens niet meer vinden of ben je ze vergeten? Geen probleem. Je kunt je TV-pincode en TV-klantnummer eenvoudig vinden in My T-Mobile Thuis onder "Instellingen" en dan "TV".

 

TV-inloggegevens opzoeken

In My T-Mobile Thuis vind je je TV-pincode en je TV-klantnummer onder "Meer", daarna bij "Instellingen" en onder tabblad "TV". Een voorbeeld van hoe dat eruit ziet op My T-Mobile Thuis zie je in onderstaande afbeelding.

TV-pincode en TV-klantnummer voorbeeld My T-Mobile Thuis

Waar kun je de TV-inloggegevens nog meer voor gebruiken?

Je hebt je inloggegevens nodig wanneer je TV van T-Mobile Thuis installeert. Net als bij het activeren van de T-Mobile TV Anywhere App en/of ESPN Watch. Gebruik de TV-pincode als je het Kinderslot wilt instellen of als je films of series wilt huren via de Videoshop.

Veelgestelde vragen

  • Nee, het is niet mogelijk je TV-pincode aan te passen. De TV-pincode en TV-klantnummer die je van ons hebt ontvangen, blijf je houden.

  • Je TV-pincode heb je nodig als er een Kinderslot is ingesteld op een zender. Wil je het Kinderslot aan- of uitschakelen? Dat doe je makkelijk vanaf de bank met de afstandsbediening. Navigeer met je afstandsbediening het TV-menu. Zoek naar "Instellingen" en kies dan "Kinderslot". Volg daarna de stappen die verschijnen op je TV-scherm.

  • Wil je een losse zender erbij, maar hoef je niet een heel pakket? Met À La Carte kun je heel makkelijk losse zenders erbij bestellen met je TV-pincode. Kies de zender uit in het TV-menu en bestel het À La Carte. Meer informatie? Lees er meer over op onze Community.

Veelgestelde vragen op onze Community

T-Mobile Thuis - Alles over Televisie

Extra TV pakket? TV op je mobiel? Of een vraag over een foutmelding? Kom maar binnen... Lees meer

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community