Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Kies hier je TV-dienst:

Welke TV-dienst heb ik?

Je komt achter je TV-dienst door de tv aan te zetten en op het MENU-knopje te drukken op je afstandsbediening. Ook herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

  • Logo onderaan: Interactieve TV
  • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Als je vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebt besteld, maak je automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Maak je gebruik van de T-Mobile TV App? Kijk dan op pagina over de T-Mobile TV App op een smart tv of media player.

Opnemen en pauzeren van tv-programma's

Met T-Mobile Thuis kan je programma's opnemen en pauzeren met je afstandsbediening. Zo hoef je niets te missen. Op deze pagina lees je hoe je dat doet.

Tv-programma's opnemen en pauzeren

Het is vast wel eens gebeurd. Zit je lekker een film te kijken, word je gebeld of moet je naar de wc. Met T-Mobile Thuis hoef je niets meer te missen. Je hebt in je TV-menu verschillende opties om het tv-kijken leuker en makkelijker te maken. We vertellen je hier meer over het opnemen van jouw favoriete tv-programma's en het pauzeren van live tv-programma’s.

Opnemen

Opnemen is beschikbaar bij de Interactieve TV Box met harddiskrecorder. Daarmee is het zelfs mogelijk om twee programma's tegelijk op te nemen als je Glasvezel internet hebt.

Opnemen Video On Demand

De Interactieve TV Box met opnamefunctie is niet meer leverbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Kan ik opnemen?

Opnemen kan met deze TV boxen:

Amino A540     Entone Amulet 515

Amino A540 of Entone Amulet 515

Hoe kan ik opnemen?

Opnemen kan op meerdere manieren. Klik op het onderwerp om te lezen hoe je dat doet.

  • Wil je tijdens het kijken van een programma dit programma opnemen? Druk dan op je afstandsbediening op "REC". In beeld verschijnt dan dat de opname is gestart. De opname stopt vanzelf zodra het programma is afgelopen. Je kunt gewoon zappen zonder dat je de opname hindert. Druk nogmaals op de "REC" om de opname te bewerken.

  • Open "Guide" of de "Mini Gids" en selecteer het programma dat je wilt opnemen. Druk op de "REC" en er verschijnt een opname-icoontje bij het geselecteerde programma. Ook kun je een opname inplannen vanuit de programma-informatie. Selecteer dan het programma in de "Mini Gids" of de "Gids". Druk op "OK" of gebruik de knop "INFO" en kies vervolgens in het submenu voor de optie "Opnemen".

  • Je kunt een opname ook bewerken. Selecteer via de “Gids” of “Mini Gids” de opname en druk op “REC”. Je kunt nu de opname stoppen, verwijderen, een herhaling inplannen of ingeplande opnames verwijderen. Wil je de eindtijd van de opname wijzigen? Selecteer dan “Eindtijd” en navigeer naar links om te verkorten of rechts om te verlengen.

Live TV pauzeren

Even een pauze? Druk dan op de pauzeknop . Het beeld blijft stilstaan en er verschijnt een pauzeteken in de "Mini Gids". Druk op de pauzeknop en het programma gaat gewoon verder. Zo hoef je nooit meer wat te missen.

Druk je tijdens een gepauzeerd programma op de exitknop dan ga je terug naar live tv-kijken.

In de pauzestand kun je niet naar een ander kanaal zappen. Wil je dat wel? Druk dan eerst op de exitknop of bevestig de waarschuwing die verschijnt wanneer je toch een andere zender selecteert.

Meer informatie

Wil je meer weten over TV van T-Mobile Thuis, het menu of de opname-mogelijkheden? Neem dan een kijkje in de handleiding.

Handleiding Glasvezel - Internet, TV en Bellen - Gebruik

Haal meer uit Interactieve TV

Haal jij al alles uit Interactieve TV? T-Mobile heeft eindeloos veel mogelijkheden. Bekijk je favoriete programma’s of geniet van je eigen thuisbioscoop met Video On Demand. Je kijkt overal tv met TV Anywhere, in de app of gewoon online. Laat je inspireren. 

Veelgestelde vragen op onze Community

T-Mobile Thuis - Alles over Televisie

Extra TV pakket? TV op je mobiel? Of een vraag over een foutmelding? Kom maar binnen... Lees meer

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200