Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Maak een keuze uit de twee opties:

T-Mobile TV
Welke TV-dienst heb ik?

Ontdek welke TV-dienst je hebt door je TV aan te zetten en op het knopje 'MENU' te drukken op de afstandsbediening. Naast het verschil in categorieën herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

 • Logo onderaan: Interactieve TV
 • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Klanten die vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebben besteld, maken automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Alles over Terug Kijken

Wil je weten hoe je Terug Kijken gebruikt? Op deze pagina vind je alles over deze handige functie van T-Mobile TV.

Let op: Binnenkort voor iedereen beschikbaar

Zie je deze nieuwe functie nog niet in je TV-menu? We zijn druk bezig met de voorbereidingen om het nieuwe T-Mobile TV beschikbaar te maken voor iedereen met een TV-abonnement van T-Mobile Thuis. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV-dienst kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

Terug Kijken gebruiken

Heb je een programma gemist en ben je ook vergeten het op te nemen? Op alle apparaten kun je programma’s gratis 7 dagen lang terugkijken. Dit kan op verschillende manieren. Bekijk de video of klap één van de onderstaande onderwerpen open voor meer uitleg.

Terug Kijken openen

Je kunt Terug Kijken op verschillende manieren openen. Klap een onderwerp open voor meer informatie.

 • Terug Kijken via de gids Via de TV-gids Terug Kijken

  Open de TV-gids met de gids-knop op je afstandsbediening. Selecteer de zender van het programma dat je wilt terugkijken en blader met de pijltjesknoppen op je afstandsbediening naar het programma dat je wilt bekijken. Druk op 'OK'. Je kunt ook eenvoudig een dag terug in de tijd bladeren door telkens op groene knop te drukken.

 • Terug Kijken met TV-menu T-Mobile Via het menu Terug Kijken

  Druk op de menu-knop op je afstandsbediening. Op je TV-scherm verschijnt dan het TV-menu met verschillende opties.

  Ga met de pijltjestoetsen naar de categorie 'OP TV'. Links op het scherm vind je dan de tegel 'Terug Kijken'. Open 'Terug Kijken' met de OK-knop.

  In dit menu staan alle zenders waar Terug Kijken beschikbaar is bij elkaar. Kies met de pijltjestoetsen de zender die je wilt Terug Kijken. Blader vervolgens met de pijltjestoetsen door de programma’s heen en selecteer het programma dat je wilt bekijken. Druk op 'OK'. De Gids wordt nu geopend met het programma dat je hebt gekozen. Druk nogmaals op 'OK' om het programma te starten. Heb je een zender gekozen en wil je naar een specifiek dag? Druk dan op de rode knop om de gewenste dag te kiezen.

 • Terug Kijken met zoekfunctie Met de zoekfunctie

  Open de zoekfunctie via 'ZOEKEN' in het TV-menu. Voer met de hulp van je afstandsbediening de eerste letters van het programma in als zoekopdracht. Blader met de pijltjestoetsen naar het programma dat je wilt bekijken. Druk op de OK-knop. De Gids wordt nu geopend met het programma dat je hebt gekozen. Druk nogmaals op 'OK' om het programma te starten.

Cloud Opnemen
Opnemen zonder recorder voor € 5 per maand

Veelgestelde vragen

 • Welke zenders kan ik Terug Kijken?

  Met Terug Kijken kun je tot wel 7 dagen lang terugkijken op maar liefst 40+ zenders in het basispakket en ook veel zenders in de themapakketten. In totaal is Terug Kijken beschikbaar op 90+ zenders. Ga naar het zenderoverzicht om te zien welke zenders je kunt Terug Kijken.

  Zenderoverzicht bekijken

  Tip: Gebruik de filteropties voor een handig overzicht.

 • Ik zie alleen Programma Gemist, maar niet Terug Kijken. Hoe kan dat?

  Terug Kijken is een functie van het nieuwe T-Mobile TV. We zijn druk bezig met de voorbereidingen om het nieuwe T-Mobile TV beschikbaar te maken voor alle TV-klanten. Dat duurt niet lang meer. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

 • Wat is het verschil tussen Verder Kijken en Terug Kijken?

  Met Terug Kijken kies je een programma dat je graag wilt kijken, maar bijvoorbeeld gister op TV was. Verder Kijken biedt een compleet overzicht van alle films en programma’s die je eerder hebt bekeken, maar hebt gepauzeerd.

Heb je een andere vraag over TV van T-Mobile Thuis?

Wij helpen je graag

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community