Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Maak een keuze uit de twee opties:

Interactieve TV
T-Mobile TV
Welke TV-dienst heb ik?

Je komt achter je TV-dienst door de tv aan te zetten en op het MENU-knopje te drukken op je afstandsbediening. Ook herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

 • Logo onderaan: Interactieve TV
 • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Als je vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebt besteld, maak je automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Maak je gebruik van de T-Mobile TV App? Kijk dan op pagina over de T-Mobile TV App op een smart tv of media player.

Alles over Terug Kijken

Wil je weten hoe je Terug Kijken gebruikt? Op deze pagina vind je alles over deze handige functie van T-Mobile TV.

Let op: Binnenkort voor iedereen beschikbaar

Zie je deze nieuwe functie nog niet in je TV-menu? We zijn druk bezig om het nieuwe T-Mobile TV beschikbaar te maken voor iedereen met een TV-abonnement van T-Mobile Thuis. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV-dienst kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

Terug Kijken gebruiken

Heb je een programma gemist en ben je ook vergeten het op te nemen? Op alle apparaten kun je programma’s gratis 7 dagen lang terugkijken. Dit kan op verschillende manieren. Bekijk de video of klap één van de onderstaande onderwerpen open voor meer uitleg.

Terug Kijken openen

Je kunt Terug Kijken op verschillende manieren openen. Klap een onderwerp open voor meer informatie.

 • Open de TV-gids met de gids-knop op je afstandsbediening. Selecteer de zender van het programma dat je wilt terugkijken. Blader vervolgens met de pijltjesknoppen op je afstandsbediening naar het programma dat je wilt bekijken. Druk op 'OK'. Je kunt ook eenvoudig een dag terug in de tijd bladeren door telkens op groene knop te drukken.

  TV gids

 • Druk op de menu-knop op je afstandsbediening. Op je TV-scherm verschijnt dan het TV-menu met verschillende opties.

  T-Mobile Thuis TV

  Ga met de pijltjestoetsen naar de categorie 'OP TV'. Links op het scherm vind je dan de tegel 'Terug Kijken'. Open 'Terug Kijken' met de OK-knop.

  T-Mobile TV - op TV

  In dit menu staan alle zenders waar Terug Kijken beschikbaar is bij elkaar. Kies met de pijltjestoetsen de zender die je wilt Terug Kijken. Blader vervolgens met de pijltjestoetsen door de programma’s heen en selecteer het programma dat je wilt bekijken. Druk op 'OK'. De Gids wordt nu geopend met het programma dat je hebt gekozen. Druk nogmaals op 'OK' om het programma te starten.

  Heb je een zender gekozen en wil je naar een specifiek dag? Druk dan op de rode knop om de gewenste dag te kiezen.

 • Open de zoekfunctie via 'ZOEKEN' in het TV-menu. Voer met de hulp van je afstandsbediening de eerste letters van het programma in als zoekopdracht. Blader met de pijltjestoetsen naar het programma dat je wilt bekijken. Druk op de OK-knop. De Gids wordt nu geopend met het programma dat je hebt gekozen. Druk nogmaals op 'OK' om het programma te starten.

  Zoeken via TV-menu

Cloud Opnemen
Opnemen zonder recorder voor € 5 per maand

Veelgestelde vragen

 • Met Terug Kijken kun je tot wel 7 dagen lang terugkijken op maar liefst 40+ zenders in het basispakket. Daarnaast zijn er ook veel zenders in de themapakketten. In totaal is Terug Kijken beschikbaar op 90+ zenders. Ga naar het zenderoverzicht om te zien welke zenders je kunt Terug Kijken.

  Zenderoverzicht bekijken

  Tip: Gebruik de filteropties voor een handig overzicht.

 • Terug Kijken is een functie van het nieuwe T-Mobile TV. We zijn druk bezig met de voorbereidingen om het nieuwe T-Mobile TV beschikbaar te maken voor alle TV-klanten. Dat duurt niet lang meer. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

 • Met Terug Kijken kies je een programma dat je graag wilt kijken, maar bijvoorbeeld gister op TV was. Verder Kijken biedt een compleet overzicht van alle films en programma’s die je eerder hebt bekeken, maar hebt gepauzeerd.

Heb je een andere vraag over TV van T-Mobile Thuis?

Alles over Terug Kijken

Op deze pagina lees je hoe je programma's kunt Terug Kijken met T-Mobile Thuis. 

Terug Kijken gebruiken

Heb je een programma gemist? Op alle apparaten kun je programma’s gratis 7 dagen lang terugkijken. Wil je weten hoe je Terug Kijken gebruikt? Volg dan deze stappen:

 1. Open de TV-gids

  Druk op de "Gids" of "Guide" knop op je afstandsbediening. Op je TV verschijnt een de TV-gids met de recente programma's op alle zenders. 

 2. Kies het programma dat je wilt Terug Kijken

  Je herkent of Terug Kijken beschikbaar is door een magenta icoontje. Het magenta icoontje is te zien in de gidsbalk en detailinformatie van het programma. 

  Je kunt een programma kiezen met de pijltjestoetsen van je afstandsbediening. Druk op 'OK'. 

 3. Selecteer het programma

  Programma gekozen? Druk op 'OK' op je afstandsbediening. Hiermee start je direct het programma.

 4. Terug Kijken sluiten

  Klaar met Terug Kijken? Druk op 'Stop' of 'Terug' op je afstandsbediening. Op het TV-scherm zie je een keuzemenu. Bevestig je keuze met de OK-knop op je afstandsbediening.

Haal meer uit Interactieve TV

Haal jij al alles uit Interactieve TV? T-Mobile heeft eindeloos veel mogelijkheden. Bekijk je favoriete programma’s of geniet van je eigen thuisbioscoop met Video On Demand. Je kijkt overal tv met TV Anywhere, in de app of gewoon online. Laat je inspireren. 

Veelgestelde vragen

 • Met Terug Kijken kun je tot wel 7 dagen lang terugkijken op maar liefst 12+ zenders in het basispakket. Ga naar het zenderoverzicht om te zien welke zenders je kunt Terug Kijken.

  Zenderoverzicht bekijken

  Tip: Gebruik de filteropties voor een handig overzicht.

 • Terug Kijken vervangt de oude Programma Gemist functie.

 • Je kunt programma's met Terug Kijken optie herkennen aan een magenta icoontje in de TV-gids. In het zenderoverzicht kun je zien welke zenders je kunt Terug Kijken.

  Zenderoverzicht bekijken

 • Tijdens het Terug Kijken kun je alleen programma's op NPO 1, NPO 2 en NPO 3 doorspoelen. Doorspoelen is niet toegestaan voor programma's van andere zenders tijdens het Terug Kijken.

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200