Alles over Terug Kijken

Wil je weten hoe je Terug Kijken gebruikt? Op deze pagina vind je alles over deze handige functie van T-Mobile TV.

Let op: Binnenkort voor iedereen beschikbaar

Zie je deze nieuwe functie nog niet in je TV-menu? We zijn druk bezig om het nieuwe T-Mobile TV beschikbaar te maken voor iedereen met een TV-abonnement van T-Mobile Thuis. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV-dienst kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

Terug Kijken gebruiken

Heb je een programma gemist en ben je ook vergeten het op te nemen? Op alle apparaten kun je programma’s gratis 7 dagen lang terugkijken. Dit kan op verschillende manieren. Bekijk de video of klap één van de onderstaande onderwerpen open voor meer uitleg.

Terug Kijken openen

Je kunt Terug Kijken op verschillende manieren openen. Klap een onderwerp open voor meer informatie.

 • Open de TV-gids met de gids-knop op je afstandsbediening. Selecteer de zender van het programma dat je wilt terugkijken. Blader vervolgens met de pijltjesknoppen op je afstandsbediening naar het programma dat je wilt bekijken. Druk op 'OK'. Je kunt ook eenvoudig een dag terug in de tijd bladeren door telkens op groene knop te drukken.

  TV gids

 • Druk op de menu-knop op je afstandsbediening. Op je TV-scherm verschijnt dan het TV-menu met verschillende opties.

  T-Mobile Thuis TV

  Ga met de pijltjestoetsen naar de categorie 'OP TV'. Links op het scherm vind je dan de tegel 'Terug Kijken'. Open 'Terug Kijken' met de OK-knop.

  T-Mobile TV - op TV

  In dit menu staan alle zenders waar Terug Kijken beschikbaar is bij elkaar. Kies met de pijltjestoetsen de zender die je wilt Terug Kijken. Blader vervolgens met de pijltjestoetsen door de programma’s heen en selecteer het programma dat je wilt bekijken. Druk op 'OK'. De Gids wordt nu geopend met het programma dat je hebt gekozen. Druk nogmaals op 'OK' om het programma te starten.

  Heb je een zender gekozen en wil je naar een specifiek dag? Druk dan op de rode knop om de gewenste dag te kiezen.

 • Open de zoekfunctie via 'ZOEKEN' in het TV-menu. Voer met de hulp van je afstandsbediening de eerste letters van het programma in als zoekopdracht. Blader met de pijltjestoetsen naar het programma dat je wilt bekijken. Druk op de OK-knop. De Gids wordt nu geopend met het programma dat je hebt gekozen. Druk nogmaals op 'OK' om het programma te starten.

  Zoeken via TV-menu

Cloud Opnemen

Opnemen zonder recorder

voor € 5 per maand

Veelgestelde vragen

 • Met Terug Kijken kun je tot wel 7 dagen lang terugkijken op maar liefst 40+ zenders in het basispakket. Daarnaast zijn er ook veel zenders in de themapakketten. In totaal is Terug Kijken beschikbaar op 90+ zenders. Ga naar het zenderoverzicht om te zien welke zenders je kunt Terug Kijken.

  Zenderoverzicht bekijken

  Tip: Gebruik de filteropties voor een handig overzicht.

 • Terug Kijken is een functie van het nieuwe T-Mobile TV. We zijn druk bezig met de voorbereidingen om het nieuwe T-Mobile TV beschikbaar te maken voor alle TV-klanten. Dat duurt niet lang meer. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

 • Met Terug Kijken kies je een programma dat je graag wilt kijken, maar bijvoorbeeld gister op TV was. Verder Kijken biedt een compleet overzicht van alle films en programma’s die je eerder hebt bekeken, maar hebt gepauzeerd.

Heb je een andere vraag over TV van T-Mobile Thuis?

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200