Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Kies hier je TV-dienst:

Interactieve TV
T-Mobile TV
Welke TV-dienst heb ik?

Je komt achter je TV-dienst door de tv aan te zetten en op het MENU-knopje te drukken op je afstandsbediening. Ook herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

 • Logo onderaan: Interactieve TV
 • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Als je vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebt besteld, maak je automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Maak je gebruik van de T-Mobile TV App? Kijk dan op pagina over de T-Mobile TV App op een smart tv of media player.

TV-gids

Met de TV-gids zie je in één oogopslag handige informatie over programma's en zenders. Op deze pagina lees je hoe je de ingebouwde TV-gids van T-Mobile Thuis gebruikt.

TV Gids van T-Mobile Thuis

TV-gids gebruiken

Op zoek naar wat inspiratie? Weten hoe laat je favoriete programma ook alweer begint? Onze TV-gids helpt je een stukje op weg.

Waar vind je TV-gids T-Mobile Thuis

Waar vind je de TV-gids

Om in de TV-gids te komen gebruik je de afstandsbediening die bij jouw Interactieve TV Box hoort. Hieronder vind je een stappenplan en tips om het maximale uit je TV-gids te halen.

Hoe gebruik je de TV-gids?

Met de TV-gids blijf je op de hoogte van wat er op tv komt. Volg onderstaande stappen om het maximale te halen uit je TV-ervaring.

 1. Open de TV-gids met je afstandsbediening

  Druk op het knopje met “Guide” of "Gids" op je afstandsbediening. De TV-gids voor alle zenders verschijnt dan op je beeldscherm. Je kunt ook vanuit ‘Menu’ de TV-gids selecteren. Ga dan naar ‘Live’ en kies ‘Gids’.

 2. Navigeer met pijltjes of druk op 'INFO'

  Gebruik de pijltjesknoppen om langs de zenders te gaan. Met de knop ‘INFO’ krijg je meer informatie over het geselecteerde programma. Ook kan je een herinnering instellen voor een toekomstig programma.

 3. Selecteer programma's

  Druk op ‘OK’ om naar het geselecteerde programma te zappen.

 4. TV-gids uitzetten

  Druk op ‘Exit of ‘Back’ om de TV-gids te verlaten.

TV-gids voor de volgende dag

Om te zien wat er morgen op tv is, druk je op je afstandsbediening op de gele knop gele knop. Om terug te gaan naar een vorige dag, druk je op de groene knop groene knop. Je kunt geen programma-informatie uit het verleden bekijken. Voor uitgebreide informatie over een programma, selecteer je het programma en druk je op "OK" of gebruik de knop "INFO".

Snel zien wat nu op tv is met de Mini-Gids

Ben je een leuk programma aan het kijken en wil je weten hoe het heet? Of wil je weten wat er allemaal te zien is op andere zenders? Je kunt ook voor de zender waar je nu naar kijkt de Mini-Gids opvragen. Volg onderstaande stappen om je Mini-Gids te openen en blader door de zenders. 

 1. Open Mini Gids met afstandsbediening

  Druk op het pijltje omhoog of omlaag met je afstandsbediening. Er verschijnt nu een balk met programma informatie.

  mini gids

 2. Blader door de Mini Gids

  Gebruik de pijltjes om naar rechts en links te gaan. Hier zie je wat er nog meer op de huidige zender te zien is. Met de pijltjes omhoog en omlaag ga je naar de Mini Gids van andere zenders. Je slaat de zenders dan over!

Andere TV-functies

Haal jij al het maximale uit je TV Box? Naast de TV-gids biedt de TV Box van T-Mobile Thuis ook andere handige functies. Klik op het onderwerp waar je meer over wilt weten. 

 • Heb je een TV Box met opname functie? Dan kun je vanuit de TV-gids ook een programma kiezen om op te nemen als je iets leuks tegenkomt. Selecteer het programma met de ‘OK’ knop en kies voor ‘Opnemen’.

  TV gids opnemen

 • Zit je in de TV-gids en ben je benieuwd wat er morgen op TV is? Druk dan op je afstandsbediening op de gele knop gele knop. Om terug te gaan naar de huidige dag, druk je op de groene knop groene knop. Je kunt geen programma-informatie uit het verleden bekijken.

  TV-gids

 • Voor uitgebreide informatie over een programma, selecteer je het programma in de TV-gids en druk je op de knop "INFO".

  Uitgebreide TV-gids

 • Gebruik de blauwe knop blauwe knop om ‘Begin Gemist’ te starten en het programma vanaf het begin te kijken.

  TV-gids Begin Gemist

Bekijk de handleiding

Wil je meer weten over de TV-gids, afstandsbediening en opnamemogelijkheden? Neem dan een kijkje in de handleiding voor meer informatie.

Handleiding - Internet, TV, vast Bellen gebruiken

Veelgestelde vragen op onze Community

T-Mobile Thuis - Alles over Televisie

Extra TV pakket? TV op je mobiel? Of een vraag over een foutmelding? Kom maar binnen... Lees meer

Tv-gids

TV-gids gebruiken

Op zoek naar wat inspiratie? Weten hoe laat je favoriete programma ook alweer begint? Onze TV-gids helpt je een stukje op weg.

tv-gids afstandsbediening

Waar vind je de TV-gids

Om in de TV-gids te komen gebruik je de afstandsbediening die bij jouw TV Box hoort. Je opent de TV-gids door op het knopje 'Gids' of 'Guide' op je afstandsbediening te drukken.

Hieronder hebben wij handige stappenplannen en tips voor je op een rij gezet om het maximale uit je TV-gids te halen.

Hoe gebruik je de TV-gids?

 1. Druk op het knopje met “Guide” of "Gids" op je afstandsbediening. Op je tv-scherm verschijnt dan de TV-gids met het programmaoverzicht.

  Je kunt ook vanuit de menu-knop op je afstandsbediening de TV-gids openen. Ga dan naar ‘Op TV’ en kies ‘TV Gids’.

  TV scherm

  De magenta verticale streep in TV-gids geeft aan wat er op dit moment wordt uitgezonden.

 2. Navigeer of kies 'Info'

  Gebruik de pijltjesknoppen op je afstandsbediening om langs de zenders te gaan. Druk op de info-knop op je afstandsbediening voor meer informatie over het geselecteerde programma. Ook kun je een herinnering instellen voor een toekomstig programma.

 3. Selecteer een programma

  Druk op de OK-knop op je afstandsbediening om een programma te selecteren. Als je een programma selecteert, wordt dat aangegeven met een magenta randje.

  • Selecteer je een programma uit het verleden? Druk op de info-knop voor meer informatie of druk direct op 'OK'. Zo kun je het programma via Terug Kijken af spelen.
  • Selecteer je een programma dat nu of straks op tv is? Druk dan op de info- of OK-knop voor meer informatie over dit programma.
 4. TV-gids uitzetten

  Druk op de exit-knop op je afstandsbediening om de TV-gids te verlaten.

TV-gids voor de volgende dag

Om te zien wat er morgen op tv is, druk je op je afstandsbediening op de gele knop gele knop. Om terug te gaan naar een vorige dag, druk je op de groene knop groene knop. Je kunt geen programma-informatie uit het verleden bekijken. Voor uitgebreide informatie over een programma, selecteer je het programma en druk je op "OK" of gebruik de knop "INFO".

Snel zien wat nu op tv is met de Mini-Gids

Ben je een leuk programma aan het kijken en wil je weten hoe het heet? Of wil je weten wat er allemaal te zien is op andere zenders? Je kunt ook voor de zender waar je nu naar kijkt de Mini-Gids opvragen. De Mini-Gids vertelt je kort over het programma waarnaar je kijkt.

 

 1. Open de Mini-Gids met de afstandsbediening

  De Mini-Gids verschijnt als je zapt, de pijltjesknoppen gebruikt of op de OK-knop op je afstandsbediening drukt. Je ziet dan de titel en tijden van het programma dat nu op staat.

 2. Blader door de Mini-Gids

  • Gebruik de pijltjesknop naar rechts om te zien je welke programma’s er later nog op deze zender komen.
  • Beweeg je met de pijltjesknop naar links dan zie je welke programma’s er op deze zender eerder uitgezonden zijn.
  • Met de pijltjes omhoog en omlaag ga je naar de Mini Gids van andere zenders. Zonder dat je naar die zender hoeft te zappen.
 3. Mini-Gids afsluiten

  Druk op de exit-knop op je afstandsbediening om de Mini-Gids af te sluiten.

Andere TV-functies

 • Vanuit de gids kun je een programma kiezen om op te nemen als je iets leuks tegenkomt. Lees alles over het aanvragen of gebruiken van Cloud Opnemen.

 • Zit je in de TV-gids en ben je benieuwd wat er morgen op tv is? Druk dan op je afstandsbediening op de gele knop gele knop. Om terug te gaan naar de huidige dag, druk je op de groene knop groene knop. Je kunt geen programma-informatie uit het verleden bekijken.

  TV-gids

 • Wil je uitgebreidere informatie over een programma? Selecteer het programma in de TV-gids en druk op de info-knop op je afstandsbediening.

 • Gebruik de blauwe knop blauwe knop op je afstandsbediening om Begin Gemist te starten. Je kunt het programma weer vanaf het begin kijken.

Bekijk de handleiding

Wil je meer informatie over alle TV-functies? Neem dan een kijkje in de handleiding.

Handleiding T-Mobile TV

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200