Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Kies hier je TV-dienst:

Interactieve TV
T-Mobile TV
Welke TV-dienst heb ik?

Ontdek welke TV-dienst je hebt door je TV aan te zetten en op het knopje 'MENU' te drukken op de afstandsbediening. Ook herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

 • Logo onderaan: Interactieve TV
 • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Klanten die vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebben besteld, maken automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Favorietenlijst

Zijn er zenders waar je vaak naar kijkt? Stel dan je Favorietenlijst zelf samen. Nooit meer onnodig zappen!

Je favorietenlijst instellen

Kies Favorieten 1 of één van de andere lijsten in het menu en klik op “OK”. In het overzicht zie je de zenders die zijn toegevoegd aan de lijst. Nog geen zenders toegevoegd? Dan gaan we dat nu doen.

 • Selecteer ‘Wijzig zenders’ en druk op “OK”. Links zie je alle zenders uit je zenderpakket. Vanuit hier kun je één voor één zenders toevoegen aan de favorietenlijst. Ga naar de zender die je wilt toevoegen en druk op “OK”. De zender staat nu in de favorietenlijst in de rechterkolom. Je kunt ook alle zenders tegelijkertijd toevoegen met ‘Voeg alle zenders toe’. Wil je alle zenders verwijderen uit de favorietenlijst? Selecteer dan ‘Verwijder alle zenders’.

 • Selecteer ‘Activeer Favorieten 1’ om de lijst te activeren. Je kunt dit altijd weer terugdraaien door ‘Deactiveer Favorieten 1’ te selecteren. Je kunt maximaal vijf verschillende lijsten samenstellen.

 • Vind je het handig om de meest bekeken zenders bovenaan te zetten of heb je de zenders liever per omroep op een rijtje? Kies ‘Wijzig volgorde’ en dan “OK”. Selecteer de zender die je wilt verplaatsen en druk weer op “OK”. Nu kun je de zender hoger of lager in de lijst zetten met de navigatiepijltjes op je afstandsbediening. Staat de zender op de juiste plek? Druk op “OK” en activeer de lijst.

 • Hulp op afstand

  Kom je er niet uit? Neem contact op met ons via Facebook of Twitter. Je kunt ook bellen of chatten met onze Klantenservice. Zelfs op afstand kunnen we al een hoop voor je oplossen.

  Stel direct je vraag!

  Via Facebook

  Maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00 uur Ga naar Facebook
  Stel direct je vraag!

  Via Twitter

  Maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00 uur Ga naar Twitter

  Bel de Klantenservice (kans op wachttijd)

Favorieten instellen

Zijn er zenders waar je vaak naar kijkt? Dan kun je een zender als favoriet instellen. Je stelt je favoriete zenders in per Kijkprofiel. Elk profiel heeft dus een persoonlijke favorietenlijst. Handig!

 • Wanneer je naar je favoriete zender aan het kijken bent, kun je deze direct als favoriet instellen door op de rode knop op je afstandsbediening te drukken. Er verschijnt dan een menu op je TV-scherm. Kies met je afstandsbediening voor de optie 'Voeg toe aan favorieten'.

 • Je kunt in één keer meerdere favorieten toevoegen of verwijderen. Open daarvoor het TV-menu door op de menu-knop op je afstandsbediening te drukken. Navigeer naar het Account-menu en selecteer 'Mijn zenders'.

  Kies de zenders die je wilt toevoegen of verwijderen en selecteer het hartjes-icoon. Druk op de OK-knop op je afstandsbediening om de zender vervolgens toe te voegen of te verwijderen.

   

 • Je kunt al je favoriete zenders in één overzicht vinden in je TV-menu. Om het TV-menu te openen druk je op de menu-knop op je afstandsbediening. Je vindt je favorieten dan terug bij 'Favoriete Zenders' in het Thuis-menu.

 • Binnen de TV-gids kun je een herinnering instellen, zodat je een seintje krijgt als dat programma begint. Zo kun je dan op tijd overschakelen naar het programma. Druk op de gids-knop op je afstandsbediening, selecteer in het gids-menu het programma en druk op de OK-knop of info-knop op je afstandsbediening. In het submenu van de programma-informatie staat de optie 'Stel herinnering in'.

  Wanneer de herinnering is ingesteld staat er vanaf nu in de Gids en de Mini Gids een alarm-icoon bij het programma. Je zult een herinneringsmelding op je TV-scherm zien wanneer het programma bijna begint. 

Wij helpen je graag

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community