Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Kies hier je TV-dienst:

Interactieve TV
T-Mobile TV
Welke TV-dienst heb ik?

Je komt achter je TV-dienst door de tv aan te zetten en op het MENU-knopje te drukken op je afstandsbediening. Ook herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

 • Logo onderaan: Interactieve TV
 • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Als je vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebt besteld, maak je automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Maak je gebruik van de T-Mobile TV App? Kijk dan op pagina over de T-Mobile TV App op een smart tv of media player.

Favorietenlijst

Zijn er zenders waar je vaak naar kijkt? Stel dan je Favorietenlijst zelf samen. Nooit meer onnodig zappen!

Je favorietenlijst instellen

Kies Favorieten 1 of één van de andere lijsten in het menu en klik op “OK”. In het overzicht zie je de zenders die zijn toegevoegd aan de lijst. Nog geen zenders toegevoegd? Dan gaan we dat nu doen.

 • Selecteer ‘Wijzig zenders’ en druk op “OK”. Links zie je alle zenders uit je zenderpakket. Vanuit hier kun je één voor één zenders toevoegen aan de favorietenlijst. Ga naar de zender die je wilt toevoegen en druk op “OK”. De zender staat nu in de favorietenlijst in de rechterkolom.

  Je kunt ook alle zenders tegelijkertijd toevoegen met ‘Voeg alle zenders toe’. Wil je alle zenders verwijderen uit de favorietenlijst? Selecteer dan ‘Verwijder alle zenders’.

  Wijzig zenders

 • Selecteer ‘Activeer Favorieten 1’ om de lijst te activeren. Je kunt dit altijd weer terugdraaien door ‘Deactiveer Favorieten 1’ te selecteren. Je kunt maximaal vijf verschillende lijsten samenstellen.

 • Vind je het handig om de meest bekeken zenders bovenaan te zetten? Of heb je de zenders liever per omroep op een rijtje? Kies ‘Wijzig volgorde’ en dan “OK”. Selecteer de zender die je wilt verplaatsen en druk weer op “OK”. Nu kun je de zender hoger of lager in de lijst zetten met de navigatiepijltjes op je afstandsbediening. Staat de zender op de juiste plek? Druk op “OK” en activeer de lijst.

  Favorieten instellen

 • Hulp op afstand

  Kom je er niet uit? Neem contact op met ons via Facebook of Twitter. Je kunt ook bellen of chatten met onze Klantenservice. Zelfs op afstand kunnen we al een hoop voor je oplossen.

  Stel direct je vraag!

  Via Facebook

  Maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00 uur Ga naar Facebook
  Stel direct je vraag!

  Via Twitter

  Maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00 uur Ga naar Twitter

  Bel de Klantenservice (kans op wachttijd)

Favorieten instellen

Zijn er zenders waar je vaak naar kijkt? Dan kun je een zender als favoriet instellen. Je stelt je favoriete zenders in per Kijkprofiel. Elk profiel heeft dus een persoonlijke favorietenlijst. Handig!

 • Kijk je naar je favoriete zender? Dan kun je deze direct als favoriet instellen door op de rode knop op je afstandsbediening te drukken. Er verschijnt dan een menu op je TV-scherm. Kies met je afstandsbediening voor de optie 'Voeg toe aan favorieten'.

 • Je kunt in één keer meerdere favorieten toevoegen of verwijderen. Open daarvoor het TV-menu door op de menu-knop op je afstandsbediening te drukken. Navigeer naar het Account-menu en selecteer 'Mijn zenders'.

  Account

  Kies de zenders die je wilt toevoegen of verwijderen en selecteer het hartjes-icoon. Druk op de OK-knop op je afstandsbediening om de zender vervolgens toe te voegen of te verwijderen.

   

 • Je kunt al je favoriete zenders in één overzicht vinden in je TV-menu. Om het TV-menu te openen druk je op de menu-knop op je afstandsbediening. Je vindt je favorieten dan terug bij 'Favoriete Zenders' in het Thuis-menu.

  Favoriete zenders

 • Je kunt de volgorde van je favorietenlijst aanpassen. Zet bijvoorbeeld je meest favoriete zender helemaal bovenaan, zodat je er nog sneller heen kunt zappen. Volg daarvoor deze stappen:

  1. Ga in het TV-menu naar ‘Account’ > ‘Mijn Zenders’
  2. Selecteer de zenders die je als favoriet wilt instellen
  3. Zodra je alle favoriete zender hebt gekozen, kun je de volgorde aanpassen:

  • Druk op de ‘rode knop’ en kies ‘Favoriete zenders’.
  • Je kunt vervolgens de zenders naar boven of beneden plaatsen in de lijst.
  • Druk ten slotte op de ‘terug’ knop en sla de wijzigingen op.

  4. Nu moet je de favorieten op je profiel activeren:

  • Ga naar ‘Account’ > ‘Profielen’
  • Kies het profiel waar je momenteel mee bent ingelogd
  • Ga naar ‘Activeer Favorieten’ en zet deze optie ‘AAN’
  • Kies ten slotte ‘Bevestigen

  Nu heb je op al je apparaten je eigen favorietenlijst ingesteld!

 • Binnen de TV-gids kun je een herinnering instellen, zodat je een seintje krijgt als dat programma begint. Zo kun je dan op tijd overschakelen naar het programma. Druk op de gids-knop op je afstandsbediening, selecteer in het gids-menu het programma en druk op de OK-knop of info-knop. In het submenu van de programma-informatie staat de optie 'Stel herinnering in'.

  Herinnering ingesteld? Dan staat er vanaf nu in de Gids en de Mini Gids een alarm-icoon bij het programma. Je zult een herinneringsmelding op je TV-scherm zien wanneer het programma bijna begint. 

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200