Welke TV-dienst gebruik je?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we eerst nog informatie nodig. Kies hier je TV-dienst:

Welke TV-dienst heb ik?

Je komt achter je TV-dienst door de TV aan te zetten en op het MENU-knopje te drukken op je afstandsbediening. Ook herken je je TV-dienst door te kijken naar de plek van het T-Mobile logo (boven- of onderaan het TV-menu).

  • Logo onderaan: Interactieve TV
  • Logo bovenaan: T-Mobile TV

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Als je vanaf 14 juli 2020 de TV-dienst van T-Mobile Thuis hebt besteld, maak je automatisch gebruik van T-Mobile TV.

Maak je gebruik van de T-Mobile TV App? Kijk dan op pagina over de T-Mobile TV App op een smart tv of media player.

Zenderoverzicht

Alle zenders van T-Mobile Thuis in één overzicht. Vind je favoriete kanalen terug in de zenderlijst met de filteropties of gebruik het zoekveld.

Hieronder vind je een overzicht met alle beschikbare TV-zenders en radiozenders. In het basispakket zijn meer dan 60 landelijke TV-zenders beschikbaar, waarvan meer dan 40 in HD. Wil je echt niks missen? Breid je pakket dan uit met één van de zenderpakketten in My T-Mobile Thuis.

TV-pakket uitbreiden

Hieronder vind je een overzicht met alle beschikbare TV-zenders en radiozenders. In het basispakket zijn meer dan 60 landelijke TV-zenders beschikbaar, waarvan 58 in HD. Wil je echt niks missen? Breid je pakket dan uit met één van de zenderpakketten in My T-Mobile Thuis.

TV-pakket uitbreiden

Viaplay vanaf 1 maart beschikbaar bij T-Mobile

Viaplay is een premium streamingdienst die vanaf maart 2022 beschikbaar is in Nederland. Met Viaplay kijk je het complete Formule 1 seizoen, voetbal, darts en meer. Bij T-Mobile krijg je nu de eerste vier maanden Viaplay cadeau i.c.m. een nieuw 1-jarig internetabonnement voor thuis. Heb je al een internetabonnement voor thuis van T-Mobile? Dan ontvang je vier maanden Viaplay cadeau als je met één jaar verlengt. Hierbij gelden dan nieuwe voorwaarden.

Goed om te weten: Viaplay is een aparte streamingdienst. Het is niet beschikbaar als zenderpakket.

Meer over Viaplay bij T-Mobile >

Viaplay vanaf 1 maart beschikbaar bij T-Mobile

Viaplay is een premium streamingdienst die vanaf maart 2022 beschikbaar is in Nederland. Met Viaplay kijk je het complete Formule 1 seizoen, voetbal uit o.a. de Bundesliga en Premier League (vanaf augustus 2022), darts en meer. Bij T-Mobile krijg je nu de eerste vier maanden Viaplay cadeau i.c.m. een nieuw 1-jarig internetabonnement voor thuis. Heb je al een internetabonnement voor thuis van T-Mobile? Dan ontvang je vier maanden Viaplay cadeau als je met één jaar verlengt. Hierbij gelden dan nieuwe voorwaarden.

Meer over Viaplay bij T-Mobile >

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: gesloten

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - za: 08:00 - 20:00
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200