T-Mobile Netwerk-App

Geef feedback over het netwerk

NetwerkRadar app

We willen de beste mobiele operator zijn en blijven. Daarom is T-Mobile continu bezig met het verder verbeteren van ons netwerk en onze services. Dit kunnen we niet alleen, daar hebben we je hulp voor nodig. Om de ervaringen van ons netwerk goed in kaart te brengen hebben we een app ontwikkeld: de Netwerk-App. Doe mee met de pilot en geef ons waardevolle feedback. Doe je mee? Download de officiële T-Mobile Netwerk-app!

Wat doet de Netwerk-App?

De Netwerk-App meet de radiosignaalsterkte op de plek waar je bent en daarnaast heb je de mogelijkheid om in de app direct een speedtest uit te voeren, zodat je meteen je netwerkervaring kunt delen met T-Mobile. Om netwerkklachten beter te kunnen meten, hebben we ook een nieuwe functionaliteit ingebouwd: de diagnostische modus. Dan worden er zeven dagen lang metingen uitgevoerd en ontvangen de collega’s van Technology waardevolle feedback om het netwerk verder te optimaliseren.

De app werkt na installatie geheel automatisch. De Netwerk-App haalt anoniem jouw gegevens op zodat deze kunnen worden ingezet voor optimalisatie en uitbreiding van ons netwerk.

Download de T-Mobile Netwerk-App

Download app voor iPhone   Download app voor Android