Mobiel + Thuis
COMBINEER JE ABONNEMENTEN VOOR NOG MEER VOORDELEN

u&t-foregrond

Klantvoordeel van T-Mobile

Aanmelden voor Klantvoordeel | De voordelen | Hoe werkt het? | Veelgestelde vragen

Jij wil toch ook zoveel mogelijk voordeel op je abonnementen? Met Klantvoordeel van T-Mobile krijg je extra voordelen als je meerdere abonnementen combineert op één adres! Meld je hier aan of neem een kijkje in onze shop.

Mobiel + Internet voor thuis Sim Only + Internet voor thuis

 

De voordelen

Combineer een mobiel abonnement met Internet voor thuis van T-Mobile, meld je aan voor Klantvoordeel en geniet van heel veel voordeel. Geen Internet voor thuis nodig? Ook met meerdere mobiele T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres krijg je heel veel voordeel. Bekijk hieronder jouw voordelen:

Combineer jouw mobiele Unlimited abonnement met elk ander T-Mobile abonnement op hetzelfde adres, dan ontvang je deze voordelen:

 • Jouw tweejarig Unlimited abonnement wordt verlaagd naar € 25,-/mnd. (excl. inflatiecorrectie.)
 • Naar € 26,-/mnd voor een eenjarig Unlimited abonnement. (excl. inflatiecorrectie.)
 • Deze voordelen gelden ook als je Unlimited 4G voor Thuis of een Tablet abonnement met een ander abonnement combineert.
 • Deze voordelen zijn beschikbaar voor abonnementen die zijn afgesloten vanaf 29 januari 2018.

Combineer jouw mobiele Unlimited Plus abonnement met elk ander T-Mobile abonnement op hetzelfde adres, dan ontvang je deze voordelen:

 • Jouw tweejarig Unlimited Plus abonnement wordt verlaagd naar € 27,50/mnd. (excl. inflatiecorrectie.)
 • Naar € 28,50/mnd voor een eenjarig Unlimited Plus abonnement. (excl. inflatiecorrectie.)

Combineer jouw mobiele abonnement met elk ander T-Mobile abonnement op hetzelfde adres, dan ontvang je deze voordelen:

 • Go abonnement met maximaal 10GB: € 2,50 korting + 2GB extra mobiele data/mnd.
 • Basis Sim abonnement: € 2,50 korting + 500MB extra mobiel data/mnd.
 • Deze voordelen gelden voor abonnementen die zijn afgesloten vanaf 29-01-2018.
 • Mobiele abonnement vóór 29-01-2018 krijgen alleen extra mobiele data i.c.m. Internet voor thuis. Dit omdat eventuele T-Mobile Samen kortingen blijven bestaan totdat het abonnement wordt verlengd.

Combineer jouw Internet voor thuis abonnement met een mobiel abonnement, dan ontvang je deze voordelen:

 • i.c.m. een mobiel Unlimited abonnement: € 25,-/mnd voor het snelste internet van T-Mobile bij jou thuis.
 • i.c.m. elk ander mobiel abonnement: € 5,- korting/mnd.
 • Deze voordelen gelden voor abonnementen die zijn afgesloten vanaf 29-10-2019.
 • Oudere internet abonnementen kunnen in My T-Mobile Thuis worden aangepast naar een nieuw abonnement om ook Klantvoordeel te kunnen ontvangen.
De voordelen gaan in zodra minimaal twee T-Mobile abonnementen actief zijn op hetzelfde adres én succesvol zijn aangemeld voor T-Mobile Klantvoordeel.
Had je voor 29 oktober al Klantvoordeel op je adres? Dan kunnen andere voordelen gelden. Via My T-Mobile kun je de nieuwe voordelen selecteren.
Bekijk hier de actievoorwaarden van T-Mobile Klantvoordeel.

Hoe werkt Klantvoordeel?

Klantvoordeel activeer je heel makkelijk zelf via deze pagina.

klantvoordeel activeren

Heb je al een mobiel- of T-Mobile Thuis abonnement en wil je ook profiteren van Uit & Thuis met Klantvoordeel? Bekijk dan hieronder de stappen die je moet doorlopen.

unl-geen-thuis

Ik heb al Unlimited (Plus) maar nog geen T-Mobile Thuis

Heb je al een Unlimited (Plus) abonnement voor je mobiel van T-Mobile en wil je ook het snelst mogelijke internet van T-Mobile voor thuis?

Lees meer

go-geen-thuis

Ik heb een mobiel Go abonnement maar nog geen T-Mobile Thuis

Heb je een mobiel Go abonnement met beperkte databundel van T-Mobile en wil je toch Unlimited voor je mobiel en het snelst mogelijke internet van T-Mobile voor jou thuis?

Lees meer

mobiel-geen-thuis

Ik heb een ander T-Mobile abonnement maar geen Thuis

Heb je een mobiel abonnement met beperkte databundel van T-Mobile, wil je geen Unlimited op je mobiel, maar wel voordeel op internet van T-Mobile?

Lees meer

thuis-geen-mob

Ik heb een T-Mobile Thuis abonnement maar nog geen mobiel

Heb je al een T-Mobile Thuis internetabonnement en wil je ook Unlimited voor je mobiel?

Lees meer

geen-abo

Ik heb nog geen abonnementen van T-Mobile

Heb je nog geen abonnementen van T-Mobile en wil je Unlimited op je mobiel en het snelst mogelijke internet van T-Mobile voor thuis?

Lees meer

Stap over naar T-Mobile

Zit je nog vast bij je huidige provider maar wil je deze voordelen ook hebben? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra je kunt overstappen.

Veelgestelde vragen over Klantvoordeel

Ben je op zoek naar de antwoorden op de vraag over je mobiele- of Thuis abonnement? Of heb je meer algemene vragen? Maak hieronder je keuze.

 • Kan ik T-Mobile ook combineren met een ander mobiel abonnement dan Unlimited?

  Dat kan zeker. Met een ander mobiel abonnement profiteer je van € 5 korting per maand op je internetabonnement van T-Mobile Thuis. Op de meeste mobiele abonnementen krijg je bovendien € 2,50 extra korting én 2GB gratis extra data per maand.

 • Welke mobiele abonnementen komen in aanmerking voor de voordelen?

  Bijna elk mobiel abonnement krijgt extra voordelen als je combineert. Als je inlogt bij My T-Mobile, kun je zien welke voordelen van toepassing zijn op jouw situatie.

 • Ik heb een Unlimited abonnement gecombineerd met een Thuis abonnement. Ik wil nu mijn abonnement naar beneden bijstellen. Kan dat?

  Bijstellen is geen enkel probleem. Denk er wel aan dat je voordelen dan ook wijzigen

 • Krijg ik ook voordeel bij een zakelijk abonnement?

  Je kunt je aanmelden voor Klantvoordeel en alleen profiteren van extra voordelen als je een zakelijk Go abonnement hebt.

 • Ik had al een Thuis abonnement met Klantvoordeel en heb na 29 oktober 2019 een mobiel abonnement erbij genomen. Hoe krijg ik het nieuwe Klantvoordeel?

  Dat werkt heel simpel. Voor je Thuis abonnement kies je in My T-Mobile Thuis één van de nieuwe bundels (Internet Basic, Internet Fast of Internet Premium) en ga je akkoord met de nieuwe voorwaarden.

  Heb je bij het bestellen van je mobiele abonnement aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt? Dan sta je automatisch aangemeld voor het nieuwe Klantvoordeel. Niet aangegeven? Dan meld je deze abonnementen alsnog eenvoudig aan in My T-Mobile.

 • Kan ik gebruik blijven maken van mijn tv-voucher?

  Jazeker. Ook als je je voucher nog niet hebt verzilverd via My T-Mobile Thuis. Daarnaast kan je in aanmerking komen voor extra korting op je internetabonnement. Tel uit je winst!

 • Ik heb nu een T-Mobile Thuis abonnement met gratis snelheidsupgrade. Verlies ik deze upgrade als ik mijn mobiele abonnement aanmeld voor het nieuwe Klantvoordeel?

  Je behoudt je upgrade gewoon. Stel dat je ooit kiest voor een nieuw internetabonnement, dan heeft dat abonnement waarschijnlijk wel andere voorwaarden.

 • Ik heb een ouder internetabonnement van T-Mobile Thuis en geen mobiel abonnement van T-Mobile. De nieuwe voordelen lijken niet voordeliger voor mij. Klopt dat?

  De nieuwe voordelen van T-Mobile Klantvoordeel gelden voor alle nieuwe internetabonnementen van T-Mobile Thuis: Basic, Fast en Premium. Heb je nog een ouder, voordeliger abonnement, dan raden we je aan om dit niet te wijzigen.

 • Waarom moet ik de nieuwe voorwaarden accepteren voor mijn abonnementen om in aanmerking te komen voor Klantvoordeel?

  Zonder jouw officiële toestemming mogen we geen extra voordelen geven, zoals vastgelegd in regels voor telecommunicatie door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Het ACM is een onafhankelijke toezichthouder die onder meer de rechten van consumenten behartigt.

 • Ik maak al gebruik van Klantvoordeel. Kan ik met één van mijn abonnementen overstappen naar het vernieuwde Klantvoordeel?

  Ja, dit kun je kiezen per abonnement. Ze gaan niet zomaar allemaal over. Je ontvangt per abonnement de voordelen die erbij horen. Wel zo overzichtelijk.

 • Ik woon alleen. Kan ik korting krijgen met T-Mobile Klantvoordeel?

  Ja, we laten jou ook graag profiteren. Daarom mag je meerdere abonnementen die op één naam staan combineren. Heb je bijvoorbeeld Internet, TV van T-Mobile Thuis, dan kan je dit aanmelden voor Klantvoordeel. Of je combineert je mobiele abonnement met een tablet-abonnement en Unlimited 4G voor Thuis.