LG smartphone bestellen

Geïnteresseerd in een nieuwe smartphone? Kies dan voor een LG. Bij ons bestel je de LG V30 of de LG G7 of met een T-Mobile Go abonnement. Kies je voor T-Mobile dan maak je gebruik van het best geteste netwerk van Nederland. Profiteer van de GO GO GO DEALS, verlengd t/m 24 juni: de beste smartphones voor superscherpe prijzen.

LG serie

LG Electronics produceert al jaren vele mobiele telefoons. Deze telefoons komen ieder jaar weer voor in de lijstjes van 'de beste smartphones'. Door de razendsnelle ontwikkelingen van de smartphones blijven ze op kwaliteit concurreren met de andere smartphone giganten. De LG serie bevat gestroomlijnde telefoons met de nieuwste specificaties. De serie bestaat uit een aantal verschillende smartphones, de LG Q6, LG G6, de LG G5, LG Stylus 2 DAB+, LG G4, LG K10 en de LG K4. Deze toestellen bieden wij via de T-Mobile shop aan. De LG G3, LG G2 en LG Flex telefoons zijn bij ons niet meer verkrijgbaar.

Abonnement, PrePaid of losse telefoon?

Als je graag een LG smartphone wil bestellen moet je vervolgens de keuze maken of je voor een abonnement, PrePaid of losse telefoon gaat. Alle LG telefoons zijn simlockvrij. Wanneer je voor een abonnement kiest heb je het meeste keuze binnen ons LG assortiment. Met een abonnement kun je zorgeloos bellen en internetten naar wens. Als je voor een losse telefoon gaat, hoef je geen gebruik te maken van het T-Mobile netwerk en kan je een provider naar keuze kiezen of behouden. De LG G5, LG K4 en de LG Stylus 2 zijn bij ons als losse telefoons verkrijgbaar. Bekijk hier de losse telefoons van LG. Ga je liever voor PrePaid? Dan kun je het beste een losse telefoon kopen en een losse PrePaid kaart.

Over LG

LG is in 1947 gestart als Lucky Goldstar, waarna de bedrijfsnaam in 1995 omgezet werd in LG. De tak LG Electronics is in 1958 opgericht en richt zich op allerhande consumentenelektronica.

Meer over LG

Bezig met laden...