LG smartphone bestellen

LG Electronics produceert al jaren vele mobiele telefoons en smartphones. Het is de op een na grootste producent van smartphones ter wereld. Niet vreemd dus dat de smartphones van LG ook zo populair in Nederland zijn. Ze komen dan ook ieder jaar weer voor in de lijstjes van 'de beste smartphones en mobiele telefoons'. Door de razendsnelle ontwikkelingen van de smartphones van LG blijven zij dan ook één van de grootste concurrenten van Samsung en Apple op dit gebied.

LG G serie

LG ontwikkelt al jaren mobiele telefoons. In de laatste jaren is de focus echter volledig overgegaan naar smartphones. De LG G serie bevat de mooiste toestellen die voorzien van de nieuwste specificaties. Deze serie bestaat uit verschillende smartphones. Hier een greep uit de verschillende modellen: de LG G4, LG G3, LG G2 Mini, de LG G Flex en de LG G Flex 2. Daarnaast is nu ook  de LG G5 verkrijgbaar bij T-Mobile.

Simlockvrije LG-telefoons

Kies je liever voor een toestel zonder abonnement? Dan zit je ook bij T-Mobile aan het juiste adres. Je bestelt nu ook losse LG-smartphones bij T-Mobile. Zonder abonnement en volledig simlockvrij. Lees meer over onze simlockvrije telefoons of bekijk ons aanbod.

Abonnement of Prepaid?

Na je keuze voor een smartphone uit de LG optimus serie kun je nog een keuze maken tussen een LG prepaid smartphone of een smartphone met abonnement. Beide hebben zo hun eigen voordelen en nadelen, hoewel het Stel Samen & Stel Bij abonnement van T-Mobile nu wel heel aantrekkelijk is. Je bent te allen tijde bereikbaar, houdt zelf in de hand hoeveel je belt en betaalt niet meer dan de minuten of MB’s die je nodig hebt. Voor iedereen die wat minder belt is er Basis Sim, een eenvoudig abonnement met dezelfde voordelen.

Over LG

LG is in 1947 gestart als Lucky Goldstar, waarna de bedrijfsnaam in 1995 omgezet werd in LG. De tak LG Electronics is in 1958 opgericht en richt zich op allerhande consumentenelektronica. Inmiddels zijn zij daar dermate in doorgegroeid dat ze een van de grootste mobiele-telefoonproducenten ter wereld zijn geworden.

Meer over nummerbehoud i.c.m. Sim Only

Bezig met laden...