LG G3 met abonnement

LG G3

De nieuwste smartphone in de LG G serie is de LG G3. Deze smartphone is voorzien van de nieuwste technieken en is verkrijgbaar bij T-Mobile i.c.m. een 1 - of 2-jarig Stel Samen & Stel Bij abonnement. Een geheel variabele abonnementsvorm waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel minuten en MB’s je per maand wilt gebruiken. Als je niet zoveel nodig hebt is Basis Sim de beste optie. Ook dit abonnement kun je helemaal naar eigen behoefte samenstellen. Klaar om de LG G2 op te volgen en de concurrentie aan te gaan met de Samsung S5  en de HTC One. Kies je voor de zwarte variant, of kies je voor de gouden G3 die exclusief bij T-Mobile verkrijgbaar is?

Gratis LG G3 Goud

Met 1GB + 120 minuten

Nu 24 maanden slechts € 34,- /mnd

Gratis LG G3 Zwart

Met 1GB + 120 minuten

Nu 24 maanden slechts € 34,- /mnd

Ben je al klant? Bestaande klanten krijgen extra voordeel!

Login op My T-Mobile en bekijk je persoonlijke aanbod.

Verleng je abonnement

Ook voor ondernemers

De LG G3s

Mooi, compleet en zeer betaalbaar, zo kan de LG G3 S zonder twijfel getypeerd worden. De LG G3 S is het kleinere zusje van LG's toptoestel, de LG G3 en dat is duidelijk zichtbaar. Alle vormgevingskenmerken van de LG G3 komen terug in deze compacte LG G3 S. Zo heeft de LG G3 S ook zeer smalle randen rondom het beeldscherm, waardoor LG een heerlijk groot IPS LCD beeldscherm van 5 inch heeft kunnen gebruiken zonder dat het toestel te groot is geworden.

LG G3s

LG G3 Quad-HD scherm

Nog scherper beeld met de LG G3

De LG G3 heeft een Quad-HD scherm, waardoor het beeld oogverblindend scherp is. Een grote verbetering ten opzichte van het eerdere toestel de LG G2 dat nog een FullHD scherm heeft. Het 5.5 Inch scherm geeft je daarnaast een ware bioscoopervaring en maakt de telefoon nog fijner in gebruik. Met een resolutie van 2560x1440 pixels ofwel 538 Pixels per Inch, kun je daarnaast dus al je films met een ultieme helderheid bekijken.

LG G3 Backbutton

De G3: Intuïtief van A tot Z

De lichtgewicht metallic behuizing is lekker comfortabel. LG’s unieke ‘back button’ zorgt voor een smalle zijrand zonder uitstekende delen plus eenvoudige bediening met één hand. Dit maakt het gebruiksgemak van deze smartphone nog vele malen groter. Dit alles door slechts met je vinger over de achterzijde van je telefoon te gaan.

LG G3 13 megapixel camera

De LG G3 levert uitstekend camerawerk

Met de 13 megapixel camera op de G3 maak je eenvoudig de leukste selfies en leg je daarnaast al je bijzondere momenten vast. Ook als je een keer ergens bent waar het licht wat minder is. De laserbeam en dubbele flitser passen zich aan elke situatie aan, zodat je de juiste belichting hebt voor de situatie waarin de foto wordt gemaakt. De 2.1 inch megapixel camera aan de voorkant heeft daarnaast een speciale selfie modus.

LG G3 801 processor

Verbeterde snelheid & capaciteit

De nieuwe Snapdragon 801 processor samen met het 2GB intern geheugen maken de G3 razendsnel. Hierdoor kan je optimaal gebruik maken van het Android KitKat 4.4 systeem in combinatie met het eigen LG interface. Deze mogelijkheden gaan niet ten koste van de batterij. Ook deze heeft namelijk een buitengewone verbetering doorgemaakt (3000 mAh).

Over LG

LG is in 1947 gestart als Lucky Goldstar, waarna de bedrijfsnaam in 1995 omgezet werd in LG. De tak LG Electronics is in 1958 opgericht en richt zich op allerhande consumentenelektronica. Inmiddels zijn zij daar dermate in doorgegroeid dat ze een van de grootste mobiele-telefoonproducenten ter wereld zijn geworden.

Altijd op de hoogte zijn van onze beste aanbiedingen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de beste deals!

Schrijf je in