LG G3 met abonnement

De nieuwste smartphone in de LG G serie is de LG G3. Deze smartphone is voorzien van de nieuwste technieken en is verkrijgbaar bij T-Mobile i.c.m. een 1 - of 2-jarig Stel Samen & Stel Bij abonnement. Een geheel variabele abonnementsvorm waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel minuten en MB’s je per maand wilt gebruiken. Als je niet zoveel nodig hebt is Basis Sim de beste optie. Ook dit abonnement kun je helemaal naar eigen behoefte samenstellen. Je kunt ook de LG G4 bestellen bij T-Mobile.Ben je al klant?

Login op My T-Mobile en bekijk je persoonlijke aanbod.

Verleng je abonnement

Ook voor ondernemers

LG G3 Quad-HD scherm

Nog scherper beeld met de LG G3

De LG G3 heeft een Quad-HD scherm, waardoor het beeld oogverblindend scherp is. Een grote verbetering ten opzichte van het eerdere toestel de LG G2 dat nog een FullHD scherm heeft. Het 5.5 Inch scherm geeft je daarnaast een ware bioscoopervaring en maakt de telefoon nog fijner in gebruik. Met een resolutie van 2560x1440 pixels ofwel 538 Pixels per Inch, kun je daarnaast dus al je films met een ultieme helderheid bekijken.

LG G3 Backbutton

LG G3 Backbutton

De lichtgewicht metallic behuizing is lekker comfortabel. LG’s unieke ‘back button’ zorgt voor een smalle zijrand zonder uitstekende delen plus eenvoudige bediening met één hand. Dit maakt het gebruiksgemak van deze smartphone nog vele malen groter. Dit alles door slechts met je vinger over de achterzijde van je telefoon te gaan.

LG G3 13 megapixel camera

De LG G3 levert uitstekend camerawerk

Met de 13 megapixel camera op de G3 maak je eenvoudig de leukste selfies en leg je daarnaast al je bijzondere momenten vast. Ook als je een keer ergens bent waar het licht wat minder is. De laserbeam en dubbele flitser passen zich aan elke situatie aan, zodat je de juiste belichting hebt voor de situatie waarin de foto wordt gemaakt. De 2.1 inch megapixel camera aan de voorkant heeft daarnaast een speciale selfie modus.

LG G3 801 processor

Verbeterde snelheid & capaciteit

De nieuwe Snapdragon 801 processor samen met het 2GB intern geheugen maken de G3 razendsnel. Hierdoor kan je optimaal gebruik maken van het Android KitKat 4.4 systeem in combinatie met het eigen LG interface. Deze mogelijkheden gaan niet ten koste van de batterij. Ook deze heeft namelijk een buitengewone verbetering doorgemaakt (3000 mAh).

Over LG

LG is in 1947 gestart als Lucky Goldstar, waarna de bedrijfsnaam in 1995 omgezet werd in LG. De tak LG Electronics is in 1958 opgericht en richt zich op allerhande consumentenelektronica. Inmiddels zijn zij daar dermate in doorgegroeid dat ze een van de grootste mobiele-telefoonproducenten ter wereld zijn geworden.