Microsoft smartphones

Momenteel worden er geen Microsoft toestellen verkocht bij T-Mobile. Op deze pagina delen we updates. Heb je vragen over je huidige Microsoft toestel? Bekijk dan onze toestelhulp. Wil je ons andere aanbod zien? Ga dan naar onze shop.

Over Microsoft

Microsoft is een Amerikaans bedrijf dat in 1975 is opgericht. Het bedrijf heeft in 2014 de afdeling Devices and Services van Nokia overgenomen. Waardoor de Nokia-toestellen veranderde in Microsoft-toestellen. Microsoft heeft ervoor gekozen om de naam Lumia te blijven gebruiken.

Microsoft Lumia 950

De Microsoft Lumia 950 is het laatst uitgebrachte toestel van Microsoft. Het is een mooi toestel met geavanceerde functies. De telefoon draait op Windows 10. Het display van deze telefoon is bijzonder goed door de ClearBlack, OLED, Glance en een pixeldichtheid van 564 ppi. De tri-flitser en optische stabilisatie zorgen ervoor dat je de beste foto’s kunt maken. De Lumia 950 kan snel opladen, waardoor je in slechts 30 minuten kan opladen tot een capaciteit van 50%. Ook heeft deze telefoon een uitbreidbaar geheugen tot 200 GB en een verwisselbare accu. Met Windows Hello kan je je toestel gemakkelijk ontgrendelen met je ogen. Verder kan je de Microsoft Lumia 950 ook gebruiken als desktop, wat ideaal is voor de zakelijke gebruiker.

Accessoires voor je Lumia telefoon

In de T-Mobile accessoire-shop vind je een ons assortiment aan accessoires voor je Microsoft Lumia smartphone. Zo kan je er bescherming vinden voor je toestel in de vorm van cases en screenprotectors. Er zijn daarnaast ook headphones en opladers te verkrijgen. De accessoires van T-Mobile zijn zowel online als in de winkel te bestellen.