Microsoft Lumia: de nieuwe naam van de Nokia Lumia smartphones

In April 2014 heeft technologiebedrijf Microsoft, telecombedrijf Nokia overgenomen. Daarom zullen vanaf nu de Nokia Lumia smartphones als Microsoft Lumia, of kort weg Lumia door het leven gaan. Ben je op zoek naar het Lumia toestel van Microsoft dan ben je bij T-Mobile aan het juiste adres.Microsoft Lumia 950 zwart

Microsoft Lumia smartphone bestellen

Bij T-Mobile kan je verschillende toestellen uit de Lumia serie van Microsoft bestellen, met abonnement of prepaid. Deze toestellen beschikken over het Windows Phone besturingssysteem en zijn daarmee een uitstekend alternatief voor iOS en Android toestellen. Daarnaast zijn ook de Microsoft Lumia 950 en Microsoft Lumia 950 XL te bestellen bij T-Mobile. Ben je geïnteresseerd? Bestel dan nu een van onze Lumia toestellen in combinatie met een abonnement of prepaid.

Simlockvrije Microsoft smartphones

Wil je liever niet vast zitten aan een bepaald netwerk? Bij T-Mobile bestel je nu ook simlockvrije Microsoft toestellen. Hierdoor hoef je geen abonnement of prepaid af te sluiten. Natuurlijk is dit rondom je toestel inclusief de service van T-Mobile, zoals 2 jaar garantie op het toestel. Lees meer over onze simlockvrije telefoons of bekijk ons aanbod.

Microsoft Lumia prepaid of met abonnement?

Heb je besloten dat je een Microsoft smartphone wilt? Dan moet nu de keuze worden gemaakt tussen een Microsoft Lumia prepaid of een Lumia abonnement. Het voordeel van een prepaid is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan, hoewel dit bij een zorgvuldig samengesteld Stel Samen & Stel Bij abonnement ook niet meer voor hoeft te komen. Het voordeel van dit abonnement is dat je zelf de grootte van je bel- en internetbundel kunt bepalen en dit maandelijks bij kunt stellen. Daarnaast krijg je een sms wanneer je bijna je tegoed hebt verbruikt. Met 4GMAX heb je toegang tot 4G-internet en SMS’en is gratis. Tip: Kijk ook of er een Microsoft-actie loopt die bij jou past!

 

De nieuwste Lumia toestellen: ook voor ondernemers

Bent u als ondernemer geïnteresseerd in het bestellen van een Nokia Lumia smartphone in combinatie met een zakelijk abonnement? Dan kan u hier alle mogelijkheden bekijken.

Accessoires voor je Lumia telefoon

In de T-Mobile accessoire-shop vind je een breed  assortiment aan accessoires voor je Microsoft Lumia smartphone. Zo kan je er bescherming vinden voor je toestel in de vorm van cases en screenprotectors, maar zijn er ook headphones en opladers te verkrijgen. De accessoires van T-Mobile zijn zowel online als in de winkel te bestellen.