Dekking in het buitenland

Bekijk dekking & netwerkinformatie

Op deze pagina kun je zien met welke netwerkproviders in het buitenland T-Mobile afspraken heeft gemaakt. Ook kun je zien welke dekking (2G, 3G of 4G) deze providers bieden. Denk er aan dat ook in het buitenland de providers hun netwerken verbeteren. Daarom kan de daadwerkelijke dekking ter plekke beter zijn dan we hier vermelden.

Met PrePaid kun je niet op alle buitenlandse netwerken bellen. Als je met PrePaid niet kan bellen vermelden we dat hieronder in een blauw blok. Vaak ben je dan nog wel bereikbaar. Meer over PrePaid en PrePaid Bereikbaar staat verderop deze pagina.

Netwerk per land

Bekijk het netwerk & de diensten per land.

1 Kies een land

2 Wat voor gebruiker ben je?

Goed om te weten

Wat betekenen de kruisjes bij PrePaid en PrePaid Bereikbaar?

We maken een verschil tussen 'PrePaid' en 'PrePaid Bereikbaar'. Op sommige buitenlandse netwerken hebben PrePaid-klanten minder mogelijkheden.

  • Een vinkje bij 'PrePaid' betekent dat je gewoon kunt bellen, gebeld worden, sms versturen en ontvangen op het gekozen netwerk.
    (Dat er een kruisje staat bij 'PrePaid Bereikbaar is niet erg)
  • Een kruisje bij 'PrePaid' betekent dat je niet zelf kunt bellen in dat land. Maar staat er een vinkje bij 'PrePaid Bereikbaar', dan kun je wél gebeld worden en sms versturen/ontvangen
  • Staat er bij 'PrePaid' én 'PrePaid Bereikbaar' een kruisje, dan werkt PrePaid niet op het gekozen netwerk
Is er een dekkingskaart van de buitenlandse netwerken?

We kunnen je helaas niet laten zien wat de dekking is van iedere netwerkprovider. Het is niet te doen om de wereldwijde dekking up-to-date te houden, en we willen geen valse verwachtingen scheppen.

4G is beschikbaar bij een netwerkprovider wanneer er een groen vinkje staat. Let op: ook al is 4G beschikbaar, dan is de snelheid niet automatisch gelijk als in Nederland. De snelheid die je in het buitenland haalt kan - ook op 4G - lager zijn.

Het land wat ik zoek staat niet in de lijst

Dan heeft T-Mobile geen afspraken met een mobiel netwerk in dat land. Dat betekent dat je in dat land niet kunt: bellen, gebeld worden, sms versturen en ontvangen, internetten.
Maar zit je vlakbij de grens van een ander land? Dan maakt je telefoon misschien verbinding met het netwerk uit dat andere land.

Wat betekent sms versturen/ontvangen naar klanten?

Sommige buitenlandse netwerken geven hun eigen klanten geen mogelijkheid om naar buitenlandse nummers te sms'en of mms'en. Dan staat er een kruisje bij 'Sms/Mms verzenden en ontvangen van klanten van dit netwerk'. Handig om te onthouden als je in dit land contact hebt met locals, misschien komen dan sms'jes niet aan.