Internetten in het buitenland

Hoe werkt het?

Ga je binnenkort naar het buitenland en wil je mobiel internetten? Wij maken het gemakkelijk voor jou. Zet in het buitenland dataroaming aan via je toestelinstellingen. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken over onverwachte kosten. De internetverbinding stopt automatisch als je GB's zijn verbruikt. Wil je verder internetten? Dan kun je een GB-aanvuller of Travel & Surf pas kopen voor tijdelijk internet in het buitenland.

  • Heb je een Go-abonnement? Dan gebruik je jouw data ook gewoon in de EU. Zijn je GB’s op? Neem dan een GB-aanvuller die geldig is in Nederland én de EU. Buiten de EU kun je een Travel & Surf pas kopen.
  • Heb je een Stel Samen & Stel Bij abonnement? Dan kun je een deel van jouw internetbundel binnen de EU en Zone 1 gebruiken. Zijn deze MB's op? Koop dan een Travel & Surf pas voor een vast aantal MB's en een vaste prijs.
  • Heb je PrePaid of een ander abonnement? Met Travel & Surf kun je tijdelijk mobiel internetten in het buitenland.


Gebruik je GB’s in de EU

Met een Go-abonnement kun je jouw internetbundel binnen de EU gebruiken. Je hoeft hier niets voor te doen. Elke maand ontvang je jouw nieuwe GB’s voor gebruik in Nederland én in de EU. 

Check je GB's in het buitenland

Ik heb Go Unlimited

Heb je een Unlimited abonnement? Dan heb je Unlimited internet in de hele EU, tot 60 dagen per jaar. Daarna kun je 10 GB per maand gebruiken.

Heb je Go Unlimited USA? Dan gelden dezelfde regels. In de USA kun je alleen Unlimited internetten via het T-Mobile USA netwerk.

Ik heb een Stel Samen & Stel Bij abonnement

Met een Stel Samen & Stel Bij abonnement kun je een deel van je internetbundel binnen de EU gebruiken. Bekijk het aantal EU MB’s per internetbundel:

Stel Samen & Stel Bij internetbundel EU MB's
Internet S - 1 GB  50 MB per maand
Internet M - 3 GB  100 MB per maand
Internet L - 6 GB  250 MB per maand
Internet XL - 20 GB  250 MB per maand
Oneindig Online 2 GB per maand
Meer over EU MB's
Ik heb een ander abonnement

Je kunt in het buitenland tijdelijk mobiel internetten met een Travel & Surf pas. Wil je ook (Unlimited) GB's uit je internetbundel gebruiken binnen de EU? Kijk dan of je kunt overstappen naar een Go-abonnement.

Meer over Go Unlimited


Tijdelijk internet in het buitenland

Met Travel & Surf kun je mobiel internetten in het buitenland voor vast aantal MB's en een vaste prijs. De Travel & Surf passen zijn tijdelijk geldig én alleen in het buitenland. Je zit dus nergens aan vast.

Hoe koop ik Travel & Surf


Tip: Go Unlimited!
Vaak in het buitenland en wil je Unlimited internetten, bellen en sms'en in de EU voor een vast bedrag per maand? Met Go Unlimited EU kan dat. Stap nu over!
Lees meer

Tips