Bellen, sms'en & mms'en in het buitenland

Gebruik in en vanuit het buitenland

Als T-Mobile abonnee bel je automatisch tegen het Buitenland-tarief. Voor het Buitenland-tarief geldt geen starttarief, betaal je een tarief per minuut en daarnaast is het ontvangen van sms- en voicemailberichten gratis. Dit tarief is voordelig als je af en toe in het buitenland belt, en vooral korte gesprekken voert. Voer je in het buitenland vaak lange gesprekken? Dan kun je met de T-Mobile Grenzeloos voordeelbundel nog voordeliger bellen.

Tarieven- & netwerkinformatie buitenland

Overzicht van beschikbare mobiele netwerken in het buitenland, de verdeling van landen per zone (zone 1, 2 en 3 landen) en de overige tarieven voor mobiel gebruik in en vanuit het buitenland.


T-Mobile Grenzeloos

Met de T-Mobile Grenzeloos voordeelbundel voer je voordelig lange gesprekken in het buitenland. Deze voordeelbundel voeg je kostenloos toe aan je mobiele abonnement en kun je maandelijks eenvoudig aan- en uitzetten. Grenzeloos geldt voor elk land, dus ook voor buiten Europa.

Je belt in het buitenland vanaf € 0,25 per minuut en er geldt een starttarief van € 0,79 per gesprek. Sms'jes verstuur je in het buitenland voor € 0,70 per bericht, met uitzondering van de EU-landen; Zwitserland, Noorwegen en IJsland. In deze landen sms je al voor € 0,11 per bericht. Bekijk de T-Mobile prijslijsten (pdf. 84KB) voor gedetailleerde tariefinformatie en tariefvoorwaarden.

Indien je al klant bent van T-Mobile, voeg je Grenzeloos eenvoudig toe via My T-Mobile.

Voeg toe via My T-Mobile

  • Voor bellen binnen Zone 1 betaalt u per seconde met een minimum van 30 seconden. Voor gebeld worden binnen zone 1 betaalt u per seconde.
  • In Zone 2 en 3 betaalt u per 30 seconden met een minimum van een minuut voor zowel bellen als gebeld worden.
  • Je voegt Grenzeloos gratis toe aan je mobiele abonnement.
  • Grenzeloos geldt voor bellen, sms’en en gebeld worden op elk buitenlands netwerk.
  • Het ontvangen van sms’jes en voicemailberichten is gratis.
  • De kosten voor bellen en sms’en in het buitenland komen boven op je T-Mobile abonnement
  • Grenzeloos kun je maandelijks aan- of uitzetten via My T-Mobile.