Basis Sim Only abonnement afsluiten bij T-Mobile

Basis sim

Basis Sim van T-Mobile is dé oplossing als je een eenvoudig abonnement wilt. Over de simkaart hoef je niet na te denken, want je krijgt een 3-in-1 simkaart die geschikt is voor alle toestellen.

 • Zelf je internet-, bel- en sms-bundel samenstellen
 • Snel 4G internet tot 15Mbps
 • Nooit onverwachte kosten voor mobiel internet - in binnen- en buitenland

Zelf je internet-, bel- en sms-bundel samenstellen

Basis Sim kun je helemaal naar eigen behoefte samenstellen. Je kunt zelf je internet-, bel- en sms-bundel samenstellen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid dit abonnement uit te breiden met de maandelijks opzegbare voordeelbundels (flexibel) van T-Mobile, zoals onbeperkt muziek luisteren. Je kunt je internet-, bel- en/of sms-bundel aanpassen: omhoog en omlaag, maar niet lager dan de bundel die je koos bij de start van je abonnement.

Nooit onverwachte kosten voor mobiel internet

Met Basis Sim hoef je niet bang te zijn voor onaangename verrassingen. Als je (bijna) over je internetbundel bent, informeren we je per sms. Is je internetbundel op, dan stopt deze automatisch. Als je wilt kun je MB’s bijkopen. Met een MB-aanvuller koop je een vast aantal MB’s voor een eenmalig, vast bedrag. Daarmee overbrug je de tijd tot je nieuwe maandbundel ingaat. Over internetten hoef je je dus geen zorgen te maken.

4G netwerk

Wanneer jij kiest voor Basis Sim Only van T-Mobile heb je natuurlijk gewoon beschikking tot ons 4G netwerk, het best geteste netwerk van Nederland. Met snel en stabiel 4G-internet met een maximale snelheid tot 15Mbps profiteer jij van alle voordelen. Extra voordeelbundels kun je natuurlijk altijd afsluiten.

Go Sim Only

Wil je een Sim Only abonnement waarbij je zorgeloos en flexibel kan zijn? Kies dan voor Go Sim Only. Zo heb je de mogelijkheid om tijdens je contract alsnog een toestel te kiezen. Je belt altijd onbeperkt binnen Nederland en kunt je hele internetbundel in de EU gebruiken. In Nederland kun je 4G-internetten met een snelheid tot 300 Mbps.


Nooit onverwachte internetkosten

Go Sim Only:
Je ontvangt een waarschuwing per sms bij 80% en bij 100% verbruik van je GB's. Zijn je GB's op? Dan kun je gratis door blijven internetten tegen een lage snelheid. Je kunt een eenmalige GB-aanvuller kopen om weer op volle snelheid te internetten. Deze is verkrijgbaar in:

 • 250 MB (€ 2,50)
 • 1 GB (€ 7,50) (gratis bij Go Unlimited)
 • 2 GB (€ 12,50) 
 • 5 GB (€ 15,00)

Basis Sim Only:
Je ontvangt een waarschuwing per sms bij 80% en bij 100% verbruik van je MB's. Zijn je MB's op? Dan stopt je internet automatisch. Je kunt een MB-aanvuller kopen om verder te internetten. Deze is verkrijgbaar in:

 • 100 MB (€ 2,50) 
 • 500 MB (€ 5,00) 
 • 1000 MB (€ 7,50)  (alleen beschikbaar bij een internetbundel van 1000 MB of groter) 
 • 2000 MB (€ 12,50) (alleen beschikbaar bij een internetbundel van 2000 MB of groter)

 

Bekijk de volledige prijslijsten van beide abonnementsvormen.


Tarieven

Tarieven Basis Sim Only 2-jarig abonnement

Het tarief dat je voor je Basis Sim Sim Only abonnement betaalt, is afhankelijk van de grootte van de bundels die je kiest. Je hoeft geen startabonnement af te sluiten, dus de kosten zijn geheel gebaseerd op je eigen keuzes. In onderstaande tabel kun je zien wat de tarieven zijn voor de diverse internet- en belbundels. Je kunt de bundels gebruiken in Nederland én in de EU, IJsland en Noorwegen.


Internetbundel
Internet 500 MB € 3,00 per maand
Internet 1 GB € 6,00 per maand
Internet 2 GB € 9,00 per maand
Belminuten
150 minuten € 7,00 per maand
300 minuten € 9,00 per maand
Bellen buiten je bundel € 0,30 per minuut