Voordelige telefoonabonnementen voor je kind
vind je bij T-Mobile

Kinderen zijn steeds eerder in het bezit van een smartphone. Als ouder wil je graag een telefoonabonnement voor je kind waarbij je kind altijd bereikbaar is en kan bellen. Ook wil je onverwachte kosten zoveel mogelijk voorkomen. Een Sim Only abonnement voor je kind biedt jou als ouder dan ook de oplossing. Bij T-Mobile is dit standaard Sim Only abonnement dat jij als ouder in beheer hebt. Ben je van plan om een mobiel abonnement voor je kind af te sluiten? Lees dan snel verder. We hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Sim only abonnement voor kinderen

De eerste stappen van je kind in de wereld van mobiele telefonie kunnen spannend zijn voor jou als ouder. Maakt mijn kind per ongeluk geen extra kosten? Is hij of zij wel écht altijd bereikbaar? En heb ik eigenlijk wel toezicht op het verbruik als ik dat wens? T-Mobile denkt met je mee. We geven jou als ouder daarom de mogelijkheid om het Sim Only abonnement helemaal naar wens in te richten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Een kinderabonnement inrichten bij T-Mobile werkt simpel. Je sluit eerst een Sim Only abonnement af waarbij je de looptijd, het aantal GB’s internet en belminuten kiest. Je hebt ook de mogelijkheid om voor het razendsnelle 5G netwerk te kiezen. De looptijd staat na het afsluiten van het abonnement vast. De overige voorkeuren kunnen iedere maand kosteloos worden gewijzigd. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!

Voordelen van een kinderabonnement

Het afsluiten van een speciaal kinderabonnement brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt dus zelf je voorkeuren aangeven. Zo sluit het abonnement perfect aan op jouw behoeften én op die van je kind. Ben je benieuwd welke voordelen we je nog meer bieden? We hebben ze hieronder voor je verzameld.

Maandelijks aanpasbaar

Het abonnement van je kind is maandelijks aanpasbaar. Wil je de internetbundel verhogen of juist verlagen of switchen naar Unlimited? Geef je aanpassingen door en we zetten je abonnement kosteloos om. Hiervoor betaal je dus geen extra kosten.

Geen extra kosten voor datagebruik

Met een Sim Only abonnement voor je kind hoef je niet bang te zijn voor extra kosten voor datagebruik. Als de databundel op is blijft je kind online tegen een lagere snelheid.

Altijd bereikbaar

Het grote voordeel in vergelijking met prepaid is dat je kind áltijd bereikbaar is. Je krijgt nooit te maken met verlopen tegoeden.

Inzicht in verbruik

Met de T-Mobile app krijg je een overzicht van het verbruik van je kind. Gebruik dit overzicht bijvoorbeeld om je kind om te laten gaan met datalimieten. Daarnaast kun je op basis van deze cijfers makkelijk je abonnement aanpassen.

Kinderabonnement afsluiten: zo pak je dat aan

Je hebt de knoop doorgehakt en wil graag een kinderabonnement afsluiten. Hoe doe je dat precies? Hieronder vind je alle stappen die je doorloopt bij het afsluiten van een Sim Only abonnement voor je kind.

T-Mobile Klantvoordeel

Geef aan of je zelf al klant bent van T-Mobile of dat er op jouw adres een abonnement staat geregistreerd. Dat extra klantvoordeel laat je toch niet liggen?

Looptijd

Bepaal de looptijd van het Sim Only abonnement. Je hebt bij T-Mobile de keuze tussen 1 of 2 jaar. Iedere maand heb je de mogelijkheid om het abonnement voor je kind aan te passen. De looptijd staat wel vast.

Belminuten

Mag jouw kind onbeperkt bellen of kies je liever voor 120 minuten per maand?

Internetbundel

Ook hier vind je veel vrijheid. 1 GB internet per maand, 10 GB of Unlimited data. We hebben het allemaal voor jou en je kind in petto. Ook dit kun je later nog aanpassen.

4G of 5G?

Bij sommige internetbundels zit automatisch 5G, maar bij de wat lagere datalimieten is dat niet het geval. Uiteraard bieden we je wel de mogelijkheid om voor 5G te kiezen.

Extra tip

Wil je het kinderabonnement koppelen aan een voordelige telefoon van een topmerk? Kijk dan eens bij de iPhone 12, Samsung Galaxy A32 of OnePlus Nord 2.

Veelgestelde vragen over het telefoonabonnement van je kind

  • Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Kies je voor een Sim Only abonnement of combineer je het abonnement met de aanschaf van een nieuwe telefoon? De keuzes die je maakt beïnvloeden het maandbedrag. Zodra je een voorkeur doorgeeft, zie je meteen wat dit doet met het maandbedrag.

  • Je hebt de keuze uit 1 of 2 jaar.

  • Ja. Via de T-Mobile app heb je inzicht in het verbruik van je kind. Zo kun je je kind leren om met datalimieten om te gaan. Je kunt ook het abonnement eventueel aanpassen als er behoefte is aan meer of juist minder belminuten of GB’s internet.

  • Ja. In tegenstelling to prepaid werken we niet met tegoeden. Jouw kind kan dus altijd bellen en gebeld worden. Daarnaast blijft je kind online, ook als de limiet van de databundel is bereikt, maar wel tegen een lagere snelheid. Zo kan er bijvoorbeeld nog steeds geappt worden.

  • Ook dit is mogelijk. De looptijd staat vast, maar de overige specificaties van het abonnement niet. Je kunt ze iedere maand kosteloos wijzigen.