Uit & Thuis van T-Mobile
Overal maximaal internet voor een betaalbare prijs

Wat is Uit & Thuis?

T-Mobile Uit & Thuis is het nieuwe aanbod voor je mobiel en je internet thuis. Met Uit & Thuis heb je Unlimited data en bellen voor je mobiel en het snelst mogelijke internet voor thuis! Dus, overal en altijd maximaal internet voor een écht betaalbare prijs. Want we houden allemaal van snel internet thuis en onderweg, maar niemand wil daar extra voor betalen, toch?

Kan ik hier ook gebruik van maken?

 • Ik heb voor 9 september 2019 een T-Mobile Thuis en T-Mobile Go Unlimited abonnement afgesloten. Beide abonnementen zijn al actief en aangemeld voor Klantvoordeel. Krijg ik vanaf 29 oktober 2019 automatisch de hoogste snelheid voor € 25,- per maand?

  Nee, niet automatisch. Hiervoor zijn twee stappen nodig. 1) Ga in My T-Mobile akkoord met de nieuwste Klantvoordeelvoorwaarden. 2) Ga in My T-Mobile Thuis naar Abonnementen en kies voor de snelste internetsnelheid die je kan krijgen op jouw adres (Internet Basic, Internet Fast of Internet Premium). Om dit proces af te ronden moet je ook akkoord gaan met de nieuwe Klantvoordeelvoorwaarden. In My T-Mobile Thuis zie je welke internetabonnementen op jouw adres beschikbaar zijn.

 • Waarom moet ik de nieuwe voorwaarden accepteren voor mijn abonnementen om in aanmerking te komen voor Uit & Thuis?

  T-Mobile mag niet zomaar de voorwaarden wijzigen voor haar klanten. Hier hebben we officieel je goedkeuring voor nodig.

 • Ik heb een T-Mobile Go Unlimited abonnement dat is afgesloten vóór 29 januari 2018. Ik kan nog niet verlengen, maar kan ik nu wel gebruik maken van Uit & Thuis?

  Jazeker, maar om gebruik te kunnen maken van Uit & Thuis, stap je over naar het vernieuwde T-Mobile Go. Dit kan je regelen via onze Klantenservice. Let wel even op: overstappen kan gevolgen hebben voor: je kortingen, T-Mobile Samen, T-Mobile Extra en de voorwaarden voor bellen naar het buitenland en roaming.

 • Ik maak al gebruik van Klantvoordeel. Kan ik met één van mijn abonnementen overstappen naar het vernieuwde Klantvoordeel of gaan alle abonnementen dan over?

  Je kan per abonnement kiezen of je naar het vernieuwde Klantvoordeel over wil stappen. Je Thuis abonnement en verschillende mobiele abonnementen kunnen dus allemaal hun eigen voorwaarden voor Klantvoordeel hebben. Je ontvangt dan per abonnement de voordelen die horen bij de versie van Klantvoordeel die horen bij je abonnement.

Accepteer hier de nieuwe voorwaarden

Log in op My T-Mobile Mobiel en My T-Mobile Thuis om de nieuwe voorwaarden te accepteren. Vervolgens wordt voor jouw de nieuwe Uit & Thuis korting geactiveerd. 

My T-Mobile Mobiel

Inloggen

My T-Mobile Thuis

Inloggen

Unlimited klantenservice

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden

.

Bezoek een winkel

Voor persoonlijk advies en toestelinruil en het direct ophalen van je nieuwe toestel.

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen