Motorola actie

Ontvang tijdelijk € 50 retour bij aankoop van de Motorola edge 20 Lite i.c.m. de aankoop van de Lenovo Tab M10 2nd GEN.

Motorola edge 20 lite

Motorola met abonnement kopen bij T-Mobile

Motorola smartphones koop je vanaf nu bij T-Mobile. Heb je interesse in dit telefoonmerk en is het tijd voor een nieuwe telefoon? Bekijk dan snel alle info over het merk Motorola en de Motorola telefoons die verkrijgbaar zijn bij T-Mobile. Kies een abonnement dat bij jou past. Je wijzigt dit maandelijks als dat nodig is en geniet van alle voordelen van een splinternieuwe Motorola.

Alle Motorola telefoons

Het nieuwste Motorola telefoon model

In 2021 heeft Motorola een gloednieuwe smartphone uitgebracht. Het is de dunste 5-G smartphone die ze ooit geproduceerd hebben, zit bomvol toffe nieuwe features en is voorzien van de Ready For functie. Hiermee haal jij écht alles uit je telefoon. Bekijk de Motorola edge 20 lite en ontdek wat deze smartphone allemaal voor jou in petto heeft!

Wat is Motorola?

Motorola is Amerikaans merk en heeft een grote naam in de telecommunicatie wereld. Het bedrijf is in 1928 opgericht en in die tijd lag de focus vooral op radiocommunicatie zoals de walkie-talkie. Tegenwoordig is Motorola onderdeel van het Chinese merk Lenovo en staat het bekend om zijn betaalbare en gebruiksvriendelijke smartphones met de herkenbare slogan: Helle Moto! Motorola heeft geen fysieke winkels en is alleen online verkrijgbaar.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.

Motorola accessoires bij T-Mobile

Accessoires voor de Motorola modellen zijn te vinden in onze accessoires-shop. Bijvoorbeeld verschillende cases en screen protectors om je telefoon te beschermen tegen krassen en deukjes.

Veelgestelde vragen over Motorola

  • Motorola is een merk dat zich focust op telecommunicatie, waaronder smartphones.

  • Het merk Motorola komt oorspronkelijk uit Amerika.

  • Jazeker, Motorola is verkrijgbaar in Nederland bij T-Mobile. Ontdek de actuele prijzen en mogelijkheden bij je abonnement in onze shop.

  • Motorola telefoons draaien standaard op het besturingssysteem van Android.