Motorola smartphone bestellen

Bestel de Motorola Moto Z² Play nu exclusief bij T-Mobile

Motorola smartphones draaien op besturingssysteem Android en worden gemaakt door de grootste computerfabrikant van China. Zo maakte Motorola onder andere de Moto Z² Play en de Moto G5 Plus die je allebei bij T-Mobile kunt verkrijgen. Maak je keuze en bestel je Motorola smartphone vandaag nog in combinatie met een Go-abonnement.


Specificaties Moto Z² Play

  • Besturingssysteem Android 7.1.1 Nougat 
  • 12 megapixel-camera met dual pixelautofocus voor haarscherpe foto’s
  • Lange batterijduur: de accu gaat wel 30 uur mee!
  • Transformeer je telefoon met Moto Mods.
  • 64 GB opslagruimte en microSD-kaartsleuf voor meer geheugen.
Achterkant Moto Z2 Play


Moto Z2 Play met diverse Mods

Abonnement of PrePaid afsluiten

Is de Motorola-telefoon echt wat voor jou? Dan kun je kiezen tussen verschillende mobiele abonnementen en PrePaid. Met een Go-abonnement kun je zorgeloos bellen en internetten, met Go Unlimited zelfs onbeperkt in Nederland en 10 GB in de EU. Wil je liever opwaarderen wanneer het nodig is? Dan is T-Mobile PrePaid een goede optie. Bij T-Mobile kun je ook een losse Motorola-telefoon bestellen. Deze toestellen zijn simlockvrij. Ervaar ons best geteste 4G-netwerk met je nieuwe smartphone.

Lenovo of Motorola accessoires bij T-Mobile

Accessoires voor de Motorola modellen zijn te vinden in onze accessoires-shop. Bijvoorbeeld verschillende cases en screen protectors om je telefoon te beschermen tegen krassen en deukjes.