Motorola edge 20 lite kopen bij T-Mobile

Ontdek de nieuwste smartphone van Motorola: de Motorola edge 20 lite! Het is hun dunste 5G-telefoon ooit en heeft ontzettend veel toffe features. Wat dacht je van een 6,7-inch OLED beeldscherm en een verversingssnelheid van 90 Hz, wat zorgt voor kristalheldere beelden? Dankzij de 3 camera’s, waaronder een 108 MP camera en selfiecamera maak jij vanuit elke hoek de scherpste foto’s. Benieuwd geworden wat de Motorola edge 20 lite nog meer voor je in petto heeft? Lees dan snel verder want we hebben de belangrijkste specificaties voor je verzameld! Kies een passend abonnement en wijzig dit indien nodig maandelijks, zodat jij altijd optimaal van je smartphone kunt genieten.

Bekijk de specificaties

Met de Motorola edge 20 lite ben jij verzekerd van een voordelige smartphone die van alle gemakken is voorzien. Het uitgebreide camerasysteem met o.a. een ultragroothoek en macro camera zodat je tot maar liefst vijf keer dichtbij kunt zoomen zonder kwaliteit te verliezen zorgen ervoor dat jij altijd en overal de mooiste foto’s en video’s kunt maken, ook bij weinig licht. De sterke batterij gaat de hele dag mee zonder dat je tussendoor hoeft op te laten. Toch even snel opladen? Binnen slechts 10 minuten is de batterij weer vol voor de komende 8 uur.

Extra fijn: de Motorola edge 20 lite is voorzien van de Ready For functie. Dit maakt het mogelijk om het volledige potentieel van je smartphone te ervaren doordat je jouw smartphone op een monitor of display aan kunt sluiten. Gebruik jouw nieuwe Motorola bijvoorbeeld als afstandsbediening om jouw favoriete series en films te bekijken, verplaats videogesprekken draadloos naar een groot tv-scherm of scrol gemakkelijk door al je sociale media.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.