3 maanden Netflix cadeau

Activeer nu bij je 2-jarige Unlimited abonnement en kijk je favoriete series en films gewoon on the go.

Narcos, Orange is the New Black, Unbreakable Kimmy Schmidt of Casa de Papel… Een kleine greep uit alle gave series die er te zien zijn bij Netflix. En niet alleen series natuurlijk! Activeer nu je Netflix account en geniet 3 maanden lang van Netflix Standaard t.w.v. € 32,97. 

Activeer jouw Netflix in 3 simpele stappen

Stap 1

Activeer nu

Klik op de activeer knop om te beginnen met de activatie van je Netflix-abonnement. We vragen je om in te loggen met je My T-Mobile account. Heb je nog geen My T-Mobile account? Maak deze dan hier eerst aan en keer daarna terug naar deze pagina. 

Stap 2

Accepteer de voorwaarden

Op de activatiepagina dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. Als je hebt aangevinkt dat je akkoord gaat met de voorwaarden, klik je op de button 'activeer nu' om je Netflix-abonnement te activeren. Je gaat nu naar de Netflix-omgeving om af te ronden. 

Stap 3

Maak een account aan en geniet van Netflix

Ben je een nieuwe Netflix-klant? Dan maak je hier je Netflix-account aan. Heb je al Netflix? Log dan in met je bestaande Netflix-accountgegevens. Nadat je bent ingelogd in Netflix, kan het genieten pas echt beginnen! 

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt de Netflix-promotie precies in?

  Je krijgt 3 maanden Netflix Standaard cadeau als je een Unlimited abonnement afsluit. Om precies te zijn: bij een 2-jarig Go Unlimited GB + bellen, Go Unlimited GB + bellen versie USA of een Go Tablet Unlimited GB abonnement. Deze actie geldt voor nieuwe klanten en T-Mobile klanten die hun contract vernieuwen. De actie geldt van 24 september t/m 6 januari 2019.

 • Wat zijn de actievoorwaarden?

  Bekijk hier de officiële actievoorwaarden. Dat lijkt allemaal ingewikkeld, maar dat is het niet. Heb je een vraag? Lees de veelgestelde vragen door. Staat je vraag er niet tussen? Mail ons dan of geef ons een belletje.

 • Tot wanneer krijg ik 3 maanden Netflix bij het afsluiten van een Unlimited abonnement?

  Je krijgt 3 maanden Netflix Standaard als je een Unlimited abonnement afsluit tussen 24 september 2018 en 6 januari 2019.

 • Tot wanneer kan ik de 3 maanden Netflix activeren?

  Je ontvangt van ons een sms met een link om de 3 maanden Netflix te activeren. Na ontvangst van de sms heb je 30 dagen om dit te doen.

 • Hoe kan ik gebruikmaken van de Netflix actie?

  Zodra je nieuwe Unlimited abonnement ingaat of je bestaande abonnement vernieuwt (beide afgesloten vanaf 24 september 2018), ontvang je van ons een bevestigings-sms. Hierin staat dat je kunt deelnemen aan de Netflix-actie. In de sms vind je ook een link naar de actiepagina. Op deze pagina staat uitleg over hoe je de 3 maanden Netflix kunt activeren.

  Stap 1: Na ontvangst van de sms ga je naar de actiepagina. Daar log je in met je My T-Mobile account. Heb je nog geen My T-Mobile account? Maak die dan eerst aan en ga daarna terug naar de actiepagina.

  Stap 2: Als je bent ingelogd met je My T-Mobile account, kom je terecht op de Netflix activatiepagina van T-Mobile. Hier vink je aan dat je akkoord gaat met de actievoorwaarden van T-Mobile en de actievoorwaarden van Netflix. Klik op 'akkoord'.

  Stap 3: Je komt nu in de Netflix-omgeving. Maak je Netflix-account aan of log in met je bestaande Netflix-account. Start je 3 maanden Netflix Standaard. En ga unlimited genieten!

 • Wie komen er in aanmerking voor deze actie?

  Consumenten en kleinzakelijke klanten die een 2-jarig mobiel of tablet Go Unlimited NL + 10GB EU en/of 2-jarig Go Unlimited NL + 10GB EU + USA abonnement afsluiten of vernieuwen. Bekijk voor meer informatie de actievoorwaarden.

  Ben je PrePaid klant? Dan kun je helaas niet in aanmerking voor deze actie. Wil je toch van deze actie profiteren? Stap dan over naar een Unlimited abonnement. Lees meer over overstappen van T-Mobile PrePaid naar een abonnement.

 • Ik ben al Netflix klant. Kan ik ook meedoen met deze actie?

  Jazeker! Als je voldoet aan de T-Mobile actievoorwaarden krijg je € 32,97 bijgeschreven op je Netflix-account, goed voor 3 maanden Netflix.

 • Als bestaande Netflix klant betaal ik nu via iTunes of Google Play, hoe kan ik meedoen aan deze Netflix actie?

  Een promotie samen met Netflix kun je niet gebruiken voor een account dat via iTunes of Google Play wordt gefactureerd. Betaal je op dit moment via iTunes of Google Play en wil je van deze actie gebruikmaken? Dan moet je eerst je huidige Netflix-account annuleren en wachten totdat deze is afgelopen. Daarna kun je hier opnieuw de stappen doorlopen en een nieuw Netflix-account aanmaken. Hierna betaal je via de T-Mobile factuur.

 • Ik ben T-Mobile klant maar kan mijn contract pas over 4 maanden vernieuwen. Kom ik ook in aanmerking voor deze actie?

  Dan moet je even rekenen. Als je tijdens de actieperiode van deze Netflix actie (van 24 september 2018 tot en met 6 januari 2019) je contract kunt vernieuwen: absoluut. Dan moet je uiteraard wel een 2-jarig Go Unlimited abonnement afsluiten en uiterlijk voor 31 maart vernieuwd hebben.

 • Ik kom van een andere telecomaanbieder. Mijn contract bij T-Mobile gaat pas over 4 maanden in. Wanneer kan ik meedoen met deze actie?

  Als je een contract afsluit tijdens de actieperiode van deze Netflix-actie (van 24 september 2018 tot en met 6 januari 2019), wel.

  Bijvoorbeeld: je sluit op 3 november 2018 een nieuw abonnement bij ons af, maar je contract gaat pas in op 3 maart 2019. Dan ontvang je op 3 maart een sms van ons met de activeringslink voor de Netflix-actie. Als je contract pas na 31 maart ingaat, dan kan je helaas niet meer meedoen aan deze actie.

 • Ben je je registratie e-mailadres of je wachtwoord van je Netflix-account vergeten?

  Vraag deze dan hier op door in te loggen met je My T-Mobile account. Op de speciale pagina waar je terechtkomt, kan je dan een keuze maken tussen opvragen e-mail adres of je wachtwoord bij Netflix.

 • Ontvang ik een herinneringsbericht als de 3 maanden Netflix bijna afloopt?

  Ja. Je krijgt een e-mail van Netflix 10 tot 7 dagen voordat jouw 3 maanden verlopen. Je kunt dan zelf bepalen of en hoe je met je Netflix-abonnement verdergaat. Doe je niks, dan loopt je abonnement automatisch door bij Netflix. Het abonnement is maandelijks opzegbaar bij Netflix via je eigen Netflix-account.

 • Wat gebeurt er na de 3 maanden Netflix-actie?

  Na de 3 maanden Netflix actie loopt het Netflix-abonnement automatisch door. Je moet dan gaan betalen voor het gebruik van Netflix.

  Had je voor het gebruikmaken van deze actie al een Netflix lidmaatschap? Dan loopt de betaling door via Netflix, zoals je al was overeengekomen met Netflix.

  Had je voor het gebruikmaken van deze actie nog geen Netflix en ben je nu Netflix klant geworden? Dan verloopt de maandelijkse betaling aan Netflix via je T-Mobile factuur. Deze betaling vind je terug op je factuur.

 • Na de actie betaal ik Netflix via mijn T-Mobile factuur. Maar wat gebeurt er als ik mijn T-Mobile abonnement opzeg?

  Dan krijg je een melding van Netflix dat je betalingsmethode niet meer klopt. Bij Netflix kun je een nieuwe betalingsmethode selecteren.

 • Ik wil geen gebruikmaken van de actie met 3 maanden gratis Netflix Standaard.

  Als je toch geen gebruik wilt maken van deze actie, dan hoef je niks te doen. Je kunt de bevestigings-sms dan negeren.

 • Hoe kan ik mijn Netflix-abonnement opzeggen?

  Je kunt je Netflix-abonnement opzeggen bij Netflix. Log in met je Netflix-account, ga naar je account gegevens en selecteer daar “lidmaatschap opzeggen”.

 • Ik ben zakelijke klant bij T-Mobile. Kan ik ook meedoen met deze actie?

  Je kunt profiteren van deze actie, als je als zakelijke klant kiest voor een 2-jarig Unlimited abonnement. Let op: heb je betalingen van mobiele content en derde partijen uitstaan? De betaling hiervan loopt dan via Netflix. Dit kun je in je My T-Mobile account aanpassen. Grootzakelijke en corporate klanten zijn helaas uitgesloten van deelname.

 • Ik kan mijn contract nog niet vernieuwen. Kom ik in aanmerking voor deze actie?

  Nee, helaas. De Netflix-actie geldt alleen voor nieuwe klanten of bestaande T-Mobile klanten die mogen vernieuwen. De actie loopt van 24 september 2018 t/m 6 januari 2019. Als je in de actieperiode mag vernieuwen, kun je meedoen met de actie.

 • Wat gebeurt er als ik tussentijds wil stoppen?

  Als je binnen de 3 maanden wilt stoppen met de Netflix-actie, kun je je afmelden bij Netflix. Je kunt wel gebruik blijven maken van de 3 maanden Netflix. Na de 3 maanden stopt je abonnement bij Netflix automatisch.

 • Wat gebeurt er met de Netflix-promotie als ik tussentijds mijn 2-jarig Go Unlimited abonnement aanpas naar een ander T-Mobile abonnement?

  De Netflix-promotie is alleen geldig voor een 2-jarig Go Unlimited abonnement. Als je de actie hebt ingewisseld maar daarna van abonnement wisselt, vervalt de 3 maanden Netflix. Je ontvangt dan een bericht van Netflix dat de actie is gestopt. Dan kun je bepalen of je door wilt gaan met Netflix en hoe je dat wilt betalen.