Bekijk hier alle Nokia telefoons
Zoals de Nokia 8.1

Nokia telefoon kopen

Nokia telefoons zijn al jarenlang een begrip. We kennen allemaal de iconische Nokia 3310 en de Nokia 8810. Die laatste is in 2018 opnieuw op de markt gebracht door Nokia. Vooral in het begin van de jaren 2000 waren Nokia telefoons erg populair. Met de komst van Apple's iPhone in 2007 begon Nokia marktaandeel in de telefoniemarkt te verliezen en werden de Nokia telefoons minder gekocht. Maar Nokia is terug! In 2017 heeft Nokia een succesvolle comeback gemaakt op de smartphonemarkt met nieuwe modellen. De nieuwe Nokia telefoons, zoals de Nokia 5.1 en de Nokia 7.1 zien er super strak uit en doen niet onder voor andere smartphones in de middenklasse. Daarnaast heeft Nokia recentelijk de Nokia 9 PureView uitgebracht. Een smartphone met maar liefst 5 camera's. Zie jij jezelf al lopen met één van deze nieuwe Nokia toestellen?

Alle Nokia telefoons

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Nokia 9 PureView

De Nokia 9 Pureview is het nieuwste vlaggenschip toestel van Nokia met maar liefst 5 camera's! De camera's vormen een cirkel op de achterkant van het toestel en bestaan uit een flitser, twee kleursensoren en drie camerasensoren. Deze sensoren werken samen om de maximale hoeveelheid licht te verzamelen voor foto's van hoge kwaliteit.

De beelden van de 5 camera's worden samengevoegd tot een 12 megapixel foto met prachtige kleuren en scherptediepte (het bokeh-effect). De Nokia 9 Pureview heeft daarnaast ook een selfiecamera van 20 megapixels.

De telefoon heeft een flinke batterij van 3.320 mAh en kan zowel via een kabeltje als draadloos snel worden opgeladen. Het scherm van de Nokia 9 Pureview is een 5,9 inch OLED scherm. De vingerafdrukscanner om de telefoon te unlocken zit in het scherm verwerkt. De Nokia 9 heeft 64 GB opslagcapaciteit en dit kun je uitbreiden met een microSD kaartje tot 512 GB. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor te weinig geheugen!

Nokia 8810

Wie kent hem nog, de Nokia 8810 uit 1996? Ook wel bekend als "the banana phone" door de lichte kromming die erin zit. De telefoon had een schuifklepje over het toetsenbord, waarmee je kon opnemen en ophangen en uiteraard zat er snake op. Nu heeft Nokia deze telefoon opnieuw op de markt gebracht onder de naam Nokia 8810 4G! Een geupdate versie van het model uit 1996 met hetzelfde schuifklepje, een zwarte kleur en natuurlijk ook snake. Nostalgie ten top! De Nokia 8810 beschikt over 4G internet, maar het is niet geschikt om er uitgebreid mee te internetten. Als je een telefoon zoekt om vooral mee te bellen en te sms-en, dan is de 8810 wel perfect. De telefoon heeft een stand-by tijd van 25 dagen, dus opladen hoeft maar heel af en toe.

Nokia 8.1

In 2017 kwam Nokia terug op de markt met nieuwe Nokia toestellen. Een van die toestellen is de Nokia 8.1. Een strakke telefoon met een 6.18 inch full HD+ beeldscherm, 4GB RAM geheugen en 64GB opslag. De Nokia 8.1 is vervaardigd uit aluminium fram dat zorgt voor een stevige smartphone. De robuustheid van de telefoon maakt hem niet lomp, het is een slanke telefoon met een mooie afwerking. De Nokia 8.1 draait op Android One en heeft een dual camera van 12 en 13 megapixel. De batterij is gaat lang mee, je kunt de telefoon gemakkelijk een hele dag gebruiken zonder bang te zijn dat hij leeg raakt. Ook fijn: de telefoon heeft de mogelijkheid om 2 simkaarten te gebruiken en je kunt ook nog extra geheugen toevoegen. Met de Nokia 8.1 krijg je waar voor je geld, een degelijke telefoon in de middenklasse! 

Nokia 7.1

De nieuwe Nokia is uit en verkrijgbaar bij T-Mobile. Opmerkelijk aan deze telefoon is dat hij de notch, ofwel inkeping, laat zien. Onderaan het toestel bestaan er nog wel schermranden. Daarnaast is de nieuwe Nokia voorzien van alle gemakken: een dubbele camera (12 + 5 MP) aan de achterkant, en een enkele, 8 megapixel, camera aan de voorkant. Met een scherm van 5,8 inch en uitbreidbare opslagruimte is deze middenklasser een fijn en betaalbaar toestel!

Over Nokia

Veel mensen kennen Nokia nog wel: dit komt omdat Nokia jarenlang de grootste mobiele telefoonfabrikant ter wereld was. Het meest bekende toestel van Nokia was wel de 3310 met de herkenbare ringtone. Een hele tijd wist Nokia zich staande te houden maar met de komst van concurrenten werd het merk gauw vergeten. Na een overname van Microsoft van Nokia, hebben we lang niks meer vernomen van Nokia. Tot nu: Nokia maakt een comeback met nieuwe toestellen die voldoen aan alle gemakken die een gebruiker tegenwoordig gewend is. Daarnaast heeft Nokia ervoor gekozen om elk toestel uit te rusten met Andriod One. Dit betekend voor jou als gebruiker dat je de beste software ervaring hebt en groot bijkomend voordeel; er staan geen overbodige applicaties op je telefoon.