T-Mobile is nu Odido

Wat betekent Odido? Odido is je nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

T-Mobile gaat verder als Odido Nieuw... en toch ook weer niet

Vanaf nu gaan we verder als Odido. Je provider voor Mobiel, Glasvezel en TV.  Nieuw… en toch ook weer niet. Want met meer dan 6 miljoen bestaande klanten zijn we natuurlijk behoorlijk ervaren. We vertellen je graag meer over deze naamsverandering.

Dáárom Odido

Het is tijd voor een nieuw geluid. Om te laten zien dat het anders kan, menselijker. Zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Bij Odido is er altijd een abonnement dat bij je past.

Krijg extra voordeel

Het beste van Mobiel, Internet en TV

We hebben 4 mobiele Unlimited abonnementen, zodat er altijd 1 bij je past. En je kan kiezen uit leuke Extra’s, waarmee je urenlang series, films en sport kijkt.  

Voordelig

Verrassend betaalbaar Glasvezel

Ons Glasvezel is ongelofelijk snel. En we houden het verrassend betaalbaar. We zijn dan ook de grootste aanbieder in Nederland.

Klantenservice

Service die je verder helpt

We zijn er voor je, tot ver buiten kantooruren. Telefonisch, met de chat in de Odido App en in onze Shops. En we zijn 24/7 bereikbaar via de automatische chat.

Zat je bij T-Mobile?

Al het goede blijft, natuurlijk. Er verandert niks aan je abonnement, tarieven, Klantvoordeel, het supersnelle 5G-netwerk en verrassend betaalbaar Glasvezelinternet. Toch snappen we dat je vragen hebt. We leggen het je graag nog duidelijker uit.

Wat is er anders?
T-Mobile is Odido

Een nieuwe naam en nieuwe mogelijkheden. Zoals de keuze uit 4 Unlimited abonnementen. En je kan onze Service nu in het weekend bereiken. We staan ook altijd voor je klaar in een Odido Shop. En er komen nog meer mooie nieuwe dingen aan. 

Simkaart voor een abonnement

We zijn er voor je
Odido

In de vernieuwde Odido App kan je van alles zelf vinden en regelen. Of chatten met een van onze collega’s. Update alleen even de T-Mobile app en je hebt ‘m. En we staan voor je klaar in een Odido Shop bij jou in de buurt. Bellen kan natuurlijk ook.

We maken het makkelijker en zorgen dat het leuk blijft. Zodat iedereen kan meedoen. We zijn Odido. En we hebben er zin in.

Odido logo

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?