Niets houdt je tegen

Alle grote prestaties hebben één ding met elkaar gemeen: ze begonnen met een droom. Ook jouw onderneming. En hoe gek, groot, klein of gedurfd die droom ook is: T-Mobile Ondernemen helpt je ze te verwezenlijken. Zo geeft ons 5G-netwerk je alles wat je nodig hebt. Van een superstabiele netwerkverbinding tot spiksplinternieuwe mogelijkheden om 24/7 met je onderneming in verbinding te blijven. Maar ook met de manier waarop jij je klanten bedient en met je collega’s samenwerkt. Daarnaast krijg je van ons Unlimited data en Superservice. Kortom, zorg jij voor de dromen? Dan zorgen wij ervoor dat jij ze kunt waarmaken.

ontdek meer

Koffie en zwammen
Rotterzwam

Mark Slegers is een van de oprichters van Rotterzwam. Hij heeft als droom overal in Nederland oesterzwam kwekerijen op te zetten. Om kennis te delen en het teeltproces op verschillende plekken te begeleiden, maakt hij gebruik van het T-Mobile netwerk. Daarmee heeft hij namelijk een stabiel mobiel netwerk met landelijke dekking tot zijn beschikking. Niets houdt hem tegen met T-Mobile Ondernemen.

Niet te filmen
Active Studios

Commercials en films maken vanuit een vestiging in Los Angeles. Dat is de droom van Active Studios, vertelt creatief directeur Mark Wallaard. T-Mobile helpt bij het verwezenlijken van deze droom. Hoe? Met connectiviteit. Een stabiele en snelle netwerkverbinding zorgt ervoor dat Active Studios 24/7 overal ter wereld kan ondernemen. Niets houdt ze tegen met T-Mobile Ondernemen.

Waar ben je naar op zoek?

Mobiel
Mobiel

Mobiel

Sim only
Sim only

Sim Only

Data only
Data Sim Only

Data Sim Only

Zakelijk Internet
Internet

Zakelijk Internet

Verlengen
Verlengen

Verlengen

Netwerk
Netwerk

Ons Netwerk

Nieuws van T-Mobile

E-book

E-book: 5G voor ondernemers

5G-internet zorgt ervoor dat daadwerkelijke fysieke aanwezigheid niet meer vereist is. In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden. Veel inspiratie gewenst!

Artikel

AR en hologrammen dankzij 5G dichterbij dan ooit

AR/VR en hologrammen zijn technieken die soms nog steeds een beetje futuristisch klinken. Maar met de komst van 5G zijn ze dichterbij dan ooit. Sterker nog: T-Mobile U.S. steunt startups die dit soort technieken omarmen. Lees snel verder!

Webinar

De impact van technologie op ondernemers

Met behulp van technologie kunnen we de mens steeds verder verbeteren: mens 2.0, de supermens. Van gadgets en cryotherapie tot geïmplanteerde chips en experimenteren met biohacking. Welke kansen en nadelen heeft dit?