OnePlus Nord 5G
Klaar voor de toekomst!

Het merk OnePlus

OnePlus, opgericht in 2013, is een internationale smartphone fabrikant die de uitdaging aangaat met de conventionele concepten van technologie. Opgericht rond de slogan “Never Settle”, ontwerpt OnePlus telefoons met premium materialen en hardware voor uitzonderlijke prestaties. OnePlus hecht veel waarde aan het creëren van sterke banden en streeft ernaar samen te groeien met hun community van fans en gebruikers. In 2018 werd er een kantoor geopend in Amsterdam en sindsdien timmert dit merk aardig aan de weg. Het aantal landen waar een OnePlus gekocht kan worden ligt al boven de veertig.

Waarom OnePlus bij T-Mobile?

Door de handen ineen te slaan bieden OnePlus en T-Mobile een veelbelovende combinatie van prijswinnende smartphones en Nederlands’ meest bekroonde mobiele netwerk. Eerder dit jaar werd T-Mobile door P3 voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste mobiele netwerk, dit jaar met de hoogste score ooit gemeten. OnePlus ontving dit jaar voor de derde keer de Tweakers Smartphone Award. Haal het maximale uit je OnePlus telefoon met een Unlimited abonnement van T-Mobile. Onbeperkt internetten en bellen op het snelste mobiele netwerk van Nederland!

Veelgestelde vragen over OnePlus

 • Vanaf wanneer gaat T-Mobile OnePlus verkopen?

  De OnePlus 7 Pro is vanaf maandag 20 mei verkrijgbaar in de winkels en online. De verkoop van de gewone OnePlus 7 start in juni.

 • Zij de OnePlus telefoons ook los verkrijgbaar?

  Ja, de OnePlus 7 Pro is vanaf maandag 20 mei ook los verkrijgbaar. De verkoop van de gewone OnePlus 7 start in juni.

 • Zijn de OnePlus telefoons ook zakelijk te bestellen?

  Ja, de toestellen van OnePlus zijn ook geschikt voor zakelijk gebruik.

 • Welk besturingssysteem zit er op OnePlus telefoons?

  Het besturingssysteem van OnePlus is Android. Het laagje dat OnePlus erover heen legt heet OxygenOS.

 • Kun je de OnePlus combineren met een abonnement?

  Dat kan. Je kunt je abonnement iedere maand kosteloos wijzigen.