OnePlus 7T Pro McLaren

De OnePlus 7T Pro McLaren is een speciale uitvoering van de OnePlus 7T Pro. De telefoon wordt geleverd in een zwarte kleur met oranje accenten, geheel volgens de uitstraling van McLaren. Deze kleuraccenten worden ook doorgetrokken richting de accessoires zoals de oplaadkabel. Het enige hardware verschil met de 7T Pro is dat de McLaren wordt geleverd met 12 GB RAM.

Overige kenmerken

De 7T Pro McLaren heeft een randloos scherm, 90 hertz refresh rate, driedubbele camera achterop en pop up selfiecamera. De OnePlus 7T Pro McLaren is voor de techliefhebber die het maximale uit zijn telefoon wil halen. Een flinke batterij is daarbij geen overbodige luxe. Gelukkig beschikt de 7T Pro McLaren over een 4080 mAh batterij. Daarmee kom je de dag wel door. En is dat niet het geval, dankzij Warp Charge laad je de batterij binnen 20 minuten voor 50% op. Liever 100%? Daarvoor ben je slechts 65 minuten kwijt.

Wat vindt de klant?
'Podiumplek? Het mag geen verrassing zijn; jazeker, deze McLaren editie verdient een podiumplek. Hoewel de telefoon niet heel erg vernieuwend is ten aanzien van de eerdere release van de OnePlus 7 Pro, zorgt OnePlus toch voor verderde finetuning.' 

Benieuwd naar de volledige klantreview van de OnePlus 7T Pro McLaren-editie? Je leest 'm hier

Ruil je oude telefoon in en profiteer!

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.