Ookla® speedtest® award

Snelste Netwerk 2018

Alle T-Mobile klanten, gefeliciteerd! Jullie maken opnieuw gebruik van het snelste netwerk van Nederland

Ookla speedtest 2018

Ookla speedtest award 2018

Wij hebben voor de tweede keer op rij de award voor het snelste mobiele netwerk van Nederland ontvangen. Uitgereikt door Ookla, de maker van de meest gebruikte speedtest-app voor het meten van datasnelheden wereldwijd. Tijdens de testperiode in het tweede en derde kwartaal van dit jaar voerde app-gebruikers bijna 455.000 speedtests uit door het hele land. We hebben een gemiddelde downloadsnelheid van 63,77 Mbps en een uploadsnelheid van 17,08 Mbps. Hiermee hebben we zelfs onze eigen recordsnelheden van vorig jaar gebroken.

Ookla speedtest

Veelgestelde vragen

  • De actie liep tot 21 november 2018 23:59 uur.

  • Deze wordt per email binnen 48 uur naar je toe verzonden na aanmelding.

  • We snappen dat je maximaal wil profiteren van het snelste netwerk, maar je kan maar 1 keer meedoen.

  • De data van Unlimited data for a Day NL is alleen maar te gebruiken in Nederland.

  • De voucher is tot 7 november 2019 te gebruiken.

  • Heb je al een Unlimited abonnement? Dan hebben we speciaal voor jou een winactie. Je kunt meedoen met de winactie door het formulier in te vullen. De winnaars worden uiterlijk 30 november 2018 geïnformeerd. Je moet hiervoor wel een T-Mobile Unlimited consumenten abonnement hebben. Met een zakelijk Unlimited abonnement kun je niet meedoen.

  • Ookla is wereldwijd leider in het testen en analyseren van het internet en datasnelheden, het bedrijf analyseerde intussen al meer dan 20 miljard uitgevoerde speedtests wereldwijd. Het bedrijf kan door deze enorme hoeveel data en bijzonder nauwkeurig inzicht geven in de snelheid en kwaliteit van mobiele en vaste verbindingen. Bekijk hier het rapport.