OPPO A54s kopen bij T-Mobile

Ontdek de nieuwste smartphone van het Chinese telefoon merk OPPO: de OPPO A54s. Deze telefoon is de opvolger van de OPPO A54 en zit bomvol te gekke features. De nieuwe smartphone heeft bijvoorbeeld een 6,52-inch HD+ display zodat jij lekker op groot scherm je favoriete serie kunt kijken of kunt gamen en een verversingssnelheid van 60 Hz. De hoofdfocus van OPPO is de smartphone camera en ook bij de OPPO A54s is hier meer dan genoeg aandacht aan besteed. De telefoon is voorzien van drie camera’s aan de achterzijde en een selfiecamera aan de voorzijde. De smartphone is verkrijgbaar in twee kleuren: Crystal Black en Pearl Blue. Nieuwsgierig naar wat de OPPO A54s jou nog meer te bieden heeft? Lees dan snel door, want we hebben de belangrijkste specificaties voor je onder elkaar gezet! Selecteer hierbij een passend abonnement en geniet optimaal van je nieuwe smartphone. Extra fijn: bij T-Mobile heb je de mogelijkheid om je abonnement maandelijks aan te passen zodat je abonnement altijd bij je past.

Bekijk de specificaties

Met de komst van de OPPO A54s kun jij kiezen voor een smartphone die is uitgerust met toffe features voor een aangename prijs! De triple rear camera aan de achterzijde is uitgerust met een 50-megapixel sensor en 2- megapixel sensoren. Hierdoor maak jij in een handomdraai de mooiste foto’s en video’s. Dankzij de 5x digital zoom modus kun je ook nog haarscherp inzoomen. Kortom: een professionele camera in broekzak formaat! Dankzij de 5.000 mAh batterijcapaciteit houdt het toestel het ook gemakkelijk de hele dag vol. De OPPO A54s is alleen beschikbaar met een opslag van 128 GB, dit is wel gemakkelijk uit te breiden tot 256 GB met een microSD kaart.

OPPO A54s inclusief abonnement

Haal echt alles uit je nieuwe A54s met een passend abonnement van T-Mobile. Je hebt zelf de volledige vrijheid om je abonnement in te richten. Geef je voorkeuren door en kies het abonnement dat perfect bij je past.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.