OPPO Find X2 Lite kopen bij T-Mobile

De OPPO Find X2 Lite is de nieuwkomer in de collectie van de huidige OPPO Find X2 en OPPO Find X2 Pro. OPPO is vooruitstrevend in technologie en heeft daarom deze nieuwe OPPO telefoon gelanceerd met indrukwekkende specificaties. Met haar 6.4 inch AMOLED FHD+ scherm en modern design is deze smartphone een prachtige toevoeging. De OPPO Find X2 Lite is voorzien van 4 camera’s, waarvan een hoofdcamera met 48 megapixels, een Wide angle lens met 8 megapixels, een Mono lens van 2 megapixels en een Filter lens van 2 megapixels. Ook de selfie camera stelt niemand teleur, met 32 megapixels. Het nieuwe toestel is daarnaast voorzien van een krachtige batterij (4000 mAh), 8GB RAM geheugen en 128GB opslaggeheugen. Haal de OPPO Find X2 Lite bij T-Mobile!

OPPO Find X2 Lite specificaties

Op deze pagina hebben we alle specificaties van de OPPO Find X2 Lite voor jou verzameld. Zo zie je direct wat deze telefoon jou te bieden heeft!

Oppo Find X2 Lite

Camera

 • Vier camera’s aan de achterzijde van de telefoon
 • Hoofdcamera (Quad) van 48 megapixels
 • Ultra-wide lens van 8 megapixels
 • Filter lens van 2 megapixels
 • Mono camera van 2 megapixels
 • Selfie camera van 32 megapixels

Lees meer

OPPO Find X2 Lite

Design en scherm

 • 6.4 inch AMOLED FHD+ scherm
 • In-screen fingerprint

Lees meer

OPPO Find X2 Lite

Batterij & opslag

 • 4000 mAh batterij
 • 8GB RAM geheugen
 • 128GB opslaggeheugen

Lees meer

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.