OPPO Find X2 Lite kopen bij T-Mobile

De OPPO Find X2 Lite is de nieuwkomer in de collectie van de huidige OPPO Find X2 en OPPO Find X2 Pro. OPPO is vooruitstrevend in technologie en heeft daarom deze nieuwe OPPO telefoon gelanceerd met indrukwekkende specificaties. Met haar 6.4 inch AMOLED FHD+ scherm en modern design is deze smartphone een prachtige toevoeging. De OPPO Find X2 Lite is voorzien van 4 camera’s, waarvan een hoofdcamera met 48 megapixels, een Wide angle lens met 8 megapixels, een Mono lens van 2 megapixels en een Filter lens van 2 megapixels. Ook de selfie camera stelt niemand teleur, met 32 megapixels. Het nieuwe toestel is daarnaast voorzien van een krachtige batterij (4000 mAh), 8GB RAM geheugen en 128GB opslaggeheugen. Haal de OPPO Find X2 Lite bij T-Mobile!

OPPO Find X2 Lite specificaties

Op deze pagina hebben we alle specificaties van de OPPO Find X2 Lite voor jou verzameld. Zo zie je direct wat deze telefoon jou te bieden heeft!

Oppo Find X2 Lite

Camera

 • Vier camera’s aan de achterzijde van de telefoon
 • Hoofdcamera (Quad) van 48 megapixels
 • Ultra-wide lens van 8 megapixels
 • Filter lens van 2 megapixels
 • Mono camera van 2 megapixels
 • Selfie camera van 32 megapixels

Lees meer

OPPO Find X2 Lite

Design en scherm

 • 6.4 inch AMOLED FHD+ scherm
 • In-screen fingerprint

Lees meer

OPPO Find X2 Lite

Batterij & opslag

 • 4000 mAh batterij
 • 8GB RAM geheugen
 • 128GB opslaggeheugen

Lees meer

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.