OPPO Find X2 Neo kopen bij T-Mobile

OPPO heeft opnieuw haar best gedaan om een prachtig nieuw toestel te lanceren. Ieder bedrijf in de telecom wil merken als Apple en Samsung navolgen en daarom is OPPO dag en nacht op zoek naar vernieuwingen en innovaties om jou als gebruiker te kunnen verrassen met de nieuwste features. OPPO is als ervaren Chinees bedrijf jaren gespecialiseerd in de telecommarkt en de OPPO producten kenmerken zich door de lage prijzen, maar door de hoge kwaliteit van technologieën. Ben je ook nieuwsgierig naar de nieuwe Neo? Laat je dan verrassen door deze nieuwe smartphone en al haar specificaties.

OPPO Find X2 Neo specificaties

Op deze pagina hebben we alle specificaties van de OPPO Neo voor jou verzameld. Zo zie je direct wat deze telefoon jou te bieden heeft!

Oppo Find X2 Neo

Camera

 • Vier camera’s aan de achterzijde van de telefoon
 • Hoofdcamera van 48 megapixels
 • Ultra-wide lens van 8 megapixels
 • 5x Optical lens van 13 megapixels
 • Filter lens van 2 megapixels

Lees meer

OPPO Find X2 Neo

Design

 • 6.5 inch AMOLED FHD+ scherm
 • In-screen fingerprint

Lees meer

OPPO Find X2 Neo

Batterij & opslag

 • 4000 mAh batterij
 • 30 Watt VOOC 4.0
 • 12 GB RAM geheugen
 • 256 GB ROM geheugen

Lees meer

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.