OPPO Find X2 Pro Lamborghini 512GB

OPPO heeft onlangs de OPPO Find X2 en de OPPO Find X2 Pro gelanceerd maar komt nu met de OPPO Find X2 Pro Lamborghini. Het Chinese telecombedrijf is dag en nacht bezig met het ontwikkelen van nieuwe, verrassende smartphones en dat resulteert in deze unieke samenwerking. Het toestel ziet er niet alleen anders uit van de buitenkant maar ook de volledige gebruikersinterface is aangepast naar Lamborghini stijl. Je ziet dit terug in de iconen en de kleursamenstelling. Ten opzichte van de reguliere Find X2 Pro is de Lamborghini editie voorzien van een iets betere processor (snapdragon 865+), is hij 18 gram lichter wat mede komt door de Carbon Fiber behuizing. Als je de telefoon nu besteld krijg je niet alleen een unieke telefoon maar ook bijpassende accessoires voor thuis en in de auto. 

Accessoire pakket

• Limited edition case

•Limited edition Super VOOC car charger

•Limited edition autolader

•Limited edition ENCO wireless headset

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.