OPPO Find X2 Pro Lamborghini 512GB

OPPO heeft onlangs de OPPO Find X2 en de OPPO Find X2 Pro gelanceerd maar komt nu met de OPPO Find X2 Pro Lamborghini. Het Chinese telecombedrijf is dag en nacht bezig met het ontwikkelen van nieuwe, verrassende smartphones en dat resulteert in deze unieke samenwerking. Het toestel ziet er niet alleen anders uit van de buitenkant maar ook de volledige gebruikersinterface is aangepast naar Lamborghini stijl. Je ziet dit terug in de iconen en de kleursamenstelling. Ten opzichte van de reguliere Find X2 Pro is de Lamborghini editie voorzien van een iets betere processor (snapdragon 865+), is hij 18 gram lichter wat mede komt door de Carbon Fiber behuizing. Als je de telefoon nu besteld krijg je niet alleen een unieke telefoon maar ook bijpassende accessoires voor thuis en in de auto. 

Accessoire pakket

• Limited edition case

•Limited edition Super VOOC car charger

•Limited edition autolader

•Limited edition ENCO wireless headset

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.