OPPO Find X3 Neo abonnement

OPPO Find X3 Neo

Meer over de OPPO Find X3 Neo:

OPPO Find X3 Neo kopen | Specificaties | AbonnementVergelijken

Of zoek je de: OPPO Find X3 Lite | OPPO Find X3 Pro

OPPO Find X3 Neo abonnement

Ga je voor de OPPO Find X3 Neo, de OPPO Find X3 Pro of voor de OPPO Find X3 Lite? Er zijn veel verschillende opties en dat maakt het altijd lastig om een keuze te maken. Is het gelukt een toestel te kiezen? Dan is het tijd voor het afsluiten van een voordelig abonnement dat perfect aansluit op jouw wensen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en vind het abonnement dat bij jou past!

OPPO Find X3 Neo

Zwart / 256 GB

 • Kleur: zwart
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

OPPO Find X3 Neo

Zilver / 256 GB

 • Kleur: zilver
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

OPPO Find X3 Neo abonnement vergelijken

Je wilt een telefoon die alles in zich heeft waarnaar je op zoek bent. Voor je abonnement wil je dit natuurlijk ook! Hoe zorg je ervoor dat je het abonnement vindt dat precies heeft wat je zoekt? Dat is simpel! We bieden je de mogelijkheid om abonnementen met elkaar te vergelijken. Tijdens het vergelijken ontdek je wat er allemaal mogelijk is en welke maandelijkse kosten daarbij horen. Én, bij T-Mobile heb je iedere maand de mogelijkheid om jouw voorkeuren aan te passen! Zo kun je bijvoorbeeld het aantal belminuten en je GB’s internet wijzigen. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van abonnementen die je kunt afsluiten in combinatie met jouw nieuwe OPPO Find X3 Neo. Bekijk, vergelijk en kies het abonnement waar je blij van wordt!

Voordelen van een abonnement

Korting

Claim je korting

Is er op jouw adres al een T-Mobile abonnement geregistreerd? Dat komt goed uit. Je hebt dan recht op Klantvoordeel! Dit geldt voor alle abonnementen. Denk aan mobiele abonnementen, T-Mobile Thuis, 4G voor Thuis en data-abonnementen voor je tablet.

Looptijd

Bepaal zelf de looptijd

Bij T-Mobile bieden we je de mogelijkheid om te kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. Switch jij relatief snel van telefoon en abonnement? Dan past een abonnement met een looptijd van een jaar perfect bij je. Kies jij liever voor langere zekerheid en veel voordeel? Ga dan voor een abonnement met een looptijd van 2 jaar.

Voorkeuren

Pas je voorkeuren aan

Zoals gezegd heb je bij T-Mobile de mogelijkheid om jouw abonnement aan te passen als jouw voorkeuren wijzigen. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer of juist minder belminuten? Pas je abonnement dan gemakkelijke én kosteloos aan!

Unlimited

Unlimited

Unlimited van T-Mobile is er speciaal voor de smartphonegebruikers die geen behoefte hebben aan (te) kleine databundels en belminuten die op kunnen raken. Unlimited staat voor onbeperkt bellen en internetten. Ultieme vrijheid dus!

Netwerk

Snelste netwerk

Met jouw abonnement maak je gebruik van een razendsnel netwerk. 5G zorgt voor duizelingwekkende snelheden op het best geteste netwerk van Nederland. Zo haal je nóg meer uit jouw telefoon!

Maandbedrag

Kies je maandbedrag

Op de hoogte van jouw maandbedrag heb je zelf veel invloed. Ben je bijvoorbeeld van plan om alvast een deel van jouw toestel af te betalen? Dan valt jouw maandbedrag een stuk lager uit. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de aankoop van jouw telefoon uit te smeren over de looptijd van je abonnement. Zo voorkom je dat je in één keer veel geld uitgeeft.

Online

Altijd online

Is het einde van de maand in zicht en zijn jouw GB’s op? Bij T-Mobile is dat geen probleem. Je blijft online met een verlaagde snelheid. Zo heb je bijvoorbeeld nog steeds de mogelijkheid om te appen en te mailen.

Veelgestelde vragen over een OPPO Find X3 Neo abonnement

 • Het uiteindelijke maandbedrag bepaal je helemaal zelf. De keuzes die je maakt hebben namelijk invloed op de maandelijkse kosten. Zo heb je bij T-Mobile de mogelijkheid om jouw nieuwe OPPO in één keer of gespreid te betalen. Daarnaast richt je jouw abonnement helemaal zelf in. Denk hierbij aan het aantal GB’s internet en belminuten. Tijdens het inrichten van je abonnement zie je meteen welke invloed dit heeft op jouw maandbedrag.

 • Jazeker. Door de eSIM hoef je niet meer aan de slag met een klein, fysiek simkaartje. Wanneer je de eSIM activeert, downloadt deze zelf de vereiste instellingen. Bekijk onze eSIM pagina voor meer informatie.

 • Dit zijn de afmetingen:

  • Lengte: 159.9 mm 
  • Breedte: 72.5 mm 
  • Hoogte: 7.99 mm 
  • Gewicht: 184 gram

 • Android 11 met ColorOS 11.1. Dit is een door OPPO zelf ontworpen skin om de gebruiksvriendelijkheid nog beter te maken.

 • Zwart en zilver.

 • Ja, dat kan bij T-Mobile. Naar alle waarschijnlijkheid is jouw gebruikte telefoon korting waard. Op onze speciale toestelinruil-pagina zie je meteen hoeveel je terugkrijgt voor jouw oude telefoon.