OPPO Find X3 Pro abonnement

OPPO Find X3 Pro

Meer over de OPPO Find X3 Pro:

OPPO Find X3 Pro kopen | Specificaties | AbonnementVergelijken

Of zoek je de: OPPO Find X3 Lite | OPPO Find X3 Neo

OPPO Find X3 Pro abonnement

Koppel de aankoop van jouw OPPO Find X3 Pro nu gemakkelijk aan een voordelig abonnement van T-Mobile. Kies voor 1 of 2 jaar looptijd en bepaal zelf hoeveel GB’s internet of belminuten je wenst.

OPPO Find X3 Pro

Zwart / 256 GB

 • Kleur: zwart
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

OPPO Find X3 Pro

Blauw / 256 GB

 • Kleur: blauw
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

OPPO Find X3 Pro abonnement vergelijken

Het afsluiten van een abonnement kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat! Maar hoe weet je nu welk abonnement je moet kiezen? Simpel: door de verschillende abonnementen goed met elkaar te vergelijken. Om je te inspireren hebben we op deze pagina enkele voorbeelden voor je verzameld. Zo zie je in een mum van tijd wat mogelijk is.

Voordelen van een abonnement

Korting

Claim je korting

Is er op jouw adres al een T-Mobile abonnement geregistreerd? Dat komt goed uit. Je hebt dan recht op Klantvoordeel! Dit geldt voor alle abonnementen. Denk aan mobiele abonnementen, T-Mobile Thuis, 4G voor Thuis en data-abonnementen voor je tablet.

Looptijd

Bepaal zelf de looptijd

Bij T-Mobile bieden we je de mogelijkheid om te kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. Switch jij relatief snel van telefoon en abonnement? Dan past een abonnement met een looptijd van een jaar perfect bij je. Kies jij liever voor langere zekerheid en veel voordeel? Ga dan voor een abonnement met een looptijd van 2 jaar.

Voorkeuren

Pas je voorkeuren aan

Zoals gezegd heb je bij T-Mobile de mogelijkheid om jouw abonnement aan te passen als jouw voorkeuren wijzigen. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer of juist minder belminuten? Pas je abonnement dan gemakkelijke én kosteloos aan!

Unlimited

Unlimited

Unlimited van T-Mobile is er speciaal voor de smartphonegebruikers die geen behoefte hebben aan (te) kleine databundels en belminuten die op kunnen raken. Unlimited staat voor onbeperkt bellen en internetten. Ultieme vrijheid dus!

Netwerk

Snelste netwerk

Met jouw abonnement maak je gebruik van een razendsnel netwerk. 5G zorgt voor duizelingwekkende snelheden op het best geteste netwerk van Nederland. Zo haal je nóg meer uit jouw telefoon!

Maandbedrag

Kies je maandbedrag

Op de hoogte van jouw maandbedrag heb je zelf veel invloed. Ben je bijvoorbeeld van plan om alvast een deel van jouw toestel af te betalen? Dan valt jouw maandbedrag een stuk lager uit. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de aankoop van jouw telefoon uit te smeren over de looptijd van je abonnement. Zo voorkom je dat je in één keer veel geld uitgeeft.

Online

Altijd online

Is het einde van de maand in zicht en zijn jouw GB’s op? Bij T-Mobile is dat geen probleem. Je blijft online met een verlaagde snelheid. Zo heb je bijvoorbeeld nog steeds de mogelijkheid om te appen en te mailen.

Veelgestelde vragen over een OPPO Find X3 Pro abonnement

 • Wat kost de OPPO Find X3 Pro?

  Het maandbedrag bepaal je zelf. Zo heeft jouw abonnement natuurlijk invloed op de kosten, maar ook de manier waarop je jouw OPPO wenst te betalen bepaalt het bedrag. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alles ineens te betalen, maar gespreid betalen is ook mogelijk. Het is daarnaast goed om te weten dat jouw abonnement maandelijks aanpasbaar is. Na de aanpassingen verandert het maandbedrag automatisch mee.

 • Is de OPPO Find X3 Pro verkrijgbaar met eSIM?

  Ja. Bekijk onze eSIM pagina voor meer informatie.

 • Wat zijn de afmetingen van de OPPO Find X3 Pro?

  De afmetingen van de nieuwe OPPO Find X3 Pro vind je hieronder:

  • Lengte: 163.3 mm 
  • Breedte: 74.0 mm 
  • Hoogte: 8.26 mm 
  • Gewicht: 193 gram

 • Welk besturingssysteem zit er op de nieuwste OPPO toestellen?

  Deze smartphone draait op Android 11 met een ColorOS 11 skin. Dit is een door OPPO ontwikkelde skin die de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

 • In welke kleuren is de OPPO Find X3 Pro verkrijgbaar?

  Je kunt kiezen uit zwart en blauw.

 • Kan ik mijn oude toestel inruilen voor een nieuwe OPPO?

  Ja, dat kan bij T-Mobile. Naar alle waarschijnlijkheid is jouw gebruikte telefoon korting waard. Op onze speciale toestelinruil-pagina zie je meteen hoeveel je terugkrijgt voor jouw oude telefoon.