Oppo Reno

Met de OPPO Reno haal je de opvolger van de OPPO RX17 in huis. Laat je verrassen door de indrukwekkende specificaties. Met de rising camera (camera die uit je toestel tevoorschijn komt) van 48 MP en een extra off field camera van 5 MP maak je haarscherpe foto’s. Verder heb je de beschikking over een opslagcapaciteit van 256 GB en door de krachtige batterij van 3765 mAh weet je zeker dat je de hele dag van je smartphone kunt genieten. Het scherm meet 6,4 inch en door het amoled-scherm ben je verzekerd van een prachtige helderheid. Kortom, met de OPPO Reno sla je de plank sowieso niet mis. Loop jij binnenkort rond met deze prachtige smartphone?

Ruil je oude telefoon in en profiteer!

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.