Oppo Reno

Met de OPPO Reno haal je de opvolger van de OPPO RX17 in huis. Laat je verrassen door de indrukwekkende specificaties. Met de rising camera (camera die uit je toestel tevoorschijn komt) van 48 MP en een extra off field camera van 5 MP maak je haarscherpe foto’s. Verder heb je de beschikking over een opslagcapaciteit van 256 GB en door de krachtige batterij van 3765 mAh weet je zeker dat je de hele dag van je smartphone kunt genieten. Het scherm meet 6,4 inch en door het amoled-scherm ben je verzekerd van een prachtige helderheid. Kortom, met de OPPO Reno sla je de plank sowieso niet mis. Loop jij binnenkort rond met deze prachtige smartphone?

Ruil je oude telefoon in en profiteer!

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.