Wijzigingen voor jou als PrePaid-klant

Vanaf 24 augustus verandert Prepaid Voordeel (50%) in T-Mobile PrePaid. Daarbij verhogen we de internetsnelheden en wijzigen we de tarieven:

Je nieuwe internetsnelheid

Op dit moment maak je met je PrePaid al gebruik van het best geteste netwerk van Nederland. Goed nieuws: vanaf 24 augustus profiteer je automatisch van een nóg hogere snelheid, namelijk een geraamde internetsnelheid van 100 Mbps. Dat is meer dan 6x zo snel!

PrePaid Voordeel 50% T-Mobile PrePaid (per 24/8/2018)
Maximale downloadsnelheid
15 Mbps
100 Mbps
Maximale uploadsnelheid
3 Mbps
50 Mbps

Je nieuwe tarief

Vanaf 24 augustus bel je voor € 0,20 per minuut, sms je voor € 0,15 en betaal je € 0,10 per MB. De tarieven van de bundels voor voordeliger bellen, sms'en en internetten blijven hetzelfde.

PrePaid Voordeel 50% T-Mobile PrePaid (per 24/8/2018)
Bellen in NL en EU, per minuut
€ 0,15
€ 0,20
Sms sturen in NL en EU, per sms
€ 0,10
€ 0,15
Internet in NL en EU, per MB
€ 0,05
€ 0,10

Verder wijzigt er niets

Je profiteert automatisch van de verhoogde internetsnelheid. Je behoud je beltegoed en je telefoonnummer en simkaart blijven gewoon dezelfde. Je kunt PrePaid blijven gebruiken zoals je dat gewend bent. Daarnaast kun je na elke opwaardering nog steeds meespelen met PrePaid Surprise.

Recht om te stoppen met PrePaid

Als gevolg van deze wijzigingen heb je het recht om kosteloos te stoppen met PrePaid bij T-Mobile. In dat geval adviseren we je eerst je resterende beltegoed op te maken voordat je stopt. Mocht je interesse hebben in een van onze voordelige abonnementen, kom dan langs bij een T-Mobile winkel bij jou in de buurt of bekijk onze abonnementen op www.t-mobile.nl/shop.

Nieuwe tarieven en internetsnelheid


Veelgestelde vragen

Wat zijn de nieuwe tarieven voor klanten met PrePaid Voordeel (50%)?

Per 24 augustus verandert PrePaid Voordeel (50%) in T-Mobile PrePaid met de volgende tarieven:

  • bellen: € 0,20 per minuut
  • sms'en: € 0,15 per sms
  • internet: € 0,10 per MB

Je kunt daarnaast nog steeds kiezen voor een van de voordelige PrePaid Bundels. De tarieven van de voordeelbundels blijven hetzelfde:

  • 100 minuten/sms/MB: € 4,95
  • 100 minuten bellen: € 4,95
  • Onbeperkt sms: € 4,95
  • 300 MB internet: € 4,95
  • 1250 MB internet: € 9,95
  • 2000 MB internet: € 14,95
  • Unlimited data vandaag NL bundel: € 2,95
Ik ben het niet eens met de wijzigingen. Wat kan ik doen?

Als gevolg van deze wijziging heb je het recht om de overeenkomst met T-Mobile kosteloos te beëindigen. In dat geval adviseren we je eerst je resterende PrePaid-tegoed op te maken voordat je het gebruik van de PrePaid diensten van T-Mobile beëindigt. Mocht je interesse hebben in een van onze voordelige abonnementen, kom dan langs bij een T-Mobile winkel bij jou in de buurt of bekijk onze abonnementen op www.t-mobile.nl/shop.

Tip: Met de Unit-bundel ontvang je 100 Units (1 unit = sms'je, belminuut of MB) voor € 4,95. Dat is slecht €0,05 per sms, belminuut of MB!

Ik heb een bundel aangeschaft. Wat betekenen de wijzigingen voor mij?

De prijzen en de hoeveelheid van de (herhalende) bundels veranderen niet. Maak je gebruik van een internetbundel op of na 24 augustus? Dan profiteer je automatisch van de verhoogde internetsnelheid.

Kan ik ook de huidige internetsnelheid behouden, tegen de huidige tarieven?

We willen dat iedereen van 100 Mbps snel internet kan profiteren. Het is daardoor niet mogelijk om nog gebruik te maken van de huidige internetsnelheid van 15 Mbps.

Moet ik zelf nog iets doen?

Nee. De wijzigingen gaan automatisch in. We sturen je op 24 augustus een sms ter bevestiging dat de wijzigingen zijn ingegaan.

Kan ik mijn beltegoed inwisselen voor contanten?

Helaas, dat is niet mogelijk. Indien je wilt stoppen met PrePaid van T-Mobile, dan kun je je beltegoed opmaken.

Hoe weet ik of ik gebruik maak van PrePaid Voordeel (50%) als tariefplan?

Als je van ons een sms hebt gehad met informatie over de nieuwe tarieven, dan maak je gebruik van PrePaid Voordeel (50%). Geen sms gehad? Log dan in op My T-Mobile om te bekijken welk tariefplan je hebt.

Ik gebruik Laptop PrePaid of PrePaid Standaard
De tarieven van Laptop PrePaid en van PrePaid Standaard wijzigen niet. Wel profiteer je kosteloos van de nieuwe internetsnelheden. Overstappen naar het nieuwe T-Mobile PrePaid? Log dan vanaf 24 augustus in op My T-Mobile om je prijsplan kosteloos aan te passen.