PrePaid International

Voordelig bellen naar het buitenland

prepaid international 2012

  • Sim Only: je gebruikt je eigen telefoon
  • Gratis onderling bellen met PrePaid International gebruikers in Nederland

PrePaid International met je eigen telefoon

PrePaid International is een Sim Only PrePaid waarmee je goedkoop kunt bellen naar binnen- en buitenland. Je zit dan niet vast aan een abonnement en kunt je eigen telefoon blijven gebruiken.

Gratis onderling bellen naar PrePaid International gebruikers in Nederland

Je belt nu een half uur lang met andere PrePaid International gebruikers binnen Nederland en betaalt daarvoor alleen een starttarief van € 0,24. Na 30 minuten geldt een tarief van € 0,24 per minuut. In het buitenland betaal je de normale tarieven voor bellen in het buitenland.

Buitenland tarieven

Naar vast:
Naar mobiel:
Per sms:

Nationale tarieven

  Prijs per minuut naar vaste lijn Prijs per minuut naar mobiel nummer Prijs per sms Starttarief

*Voor ieder gesprek geldt een starttarief van 0,19 euro, je betaalt per hele minuut. Bekijk hier de volledige PrePaid International prijslijst

 

(In deze prijslijst staat het bellen naar een 090X-nummer niet correct. Dit hoort € 1.15 per minuut excl. starttarief en kosten voor het 090X-nummer te zijn.)


PrePaid International € 0,09 € 0,24 € 0,12 € 0,19*

Veelgestelde vragen

Wil je weten hoeveel beltegoed je nog hebt? Bel dan gratis naar 1244. Als je beltegoed op is, kun je in Nederland wel gebeld worden.

Om je beltegoed in het buitenland op te vragen, bel je 1344. Je ontvangt dan een sms’je met je actuele beltegoed.

Met T-Mobile PrePaid International kun je op verschillende manieren je beltegoed opwaarderen, bijvoorbeeld via internet of met een opwaardeerkaart.

Opwaarderen met opwaardeerkaarten
Je kunt je beltegoed opwaarderen met een opwaardeerkaart van T-Mobile. Je kunt deze kopen bij veel verschillende verkooppunten zoals de T-Mobile Shops, telecomwinkels, supermarkten en drogisterijen. Bel gratis naar 1244 en volg de instructies hoe je kunt opwaarderen.

Online opwaarderen
Met Online Opwaarderen kun je gemakkelijk en veilig je beltegoed opwaarderen. Omdat je met iDeal betaalt, wordt het opwaardeerbedrag direct bij je beltegoed bijgeschreven.

Met PrePaid International kunt u voordelig naar het buitenland bellen. Bekijk de tarieven.

Je kunt ons bereiken door met je mobiel te bellen naar 1200 (€ 0,25 per minuut). Van je vaste lijn of vanuit het buitenland bel je naar +31 6 - 2400 1200. Bekijk de informatie.

Elke keer dat je actief gebruikmaakt van je T-Mobile simkaart, verlengt T-Mobile de geldigheidsduur van je beltegoed met zes maanden. Onder ‘actief gebruik’ vallen alle inkomende en uitgaande gesprekken, sms-berichten, opwaarderen en internet.

Wanneer je ouder dan 18 jaar bent, kun je met Nummerbehoud overstappen naar een T-Mobile abonnement. Overstappen naar een abonnement is gratis. Heb je nog beltegoed op het moment dat je overstapt? Dan krijg je dit tegoed (tot een maximum van € 20,- ) als korting op je eerste factuur. Dit geldt als je overstapt van T-Mobile PrePaid naar een T-Mobile abonnement.

Het is niet mogelijk om van PrePaid International over te stappen naar PrePaid Bonus Sms. In dit geval dien je een nieuw T-Mobile PrePaid simpakket te kopen en nummerbehoud aan te vragen. Let op! Het beltegoed op je oude PrePaid simkaart wordt niet overgezet.

Als je driemaal een verkeerde PIN code hebt ingetoetst, zal de simkaart automatisch worden geblokkeerd. In dat geval zul je je PUK code moeten intoetsen om de blokkade op te heffen. De PUK code staat op dezelfde pagina als de PIN code welke bij de simkaart is meegeleverd. Als je de PUK code niet kunt vinden, bel dan met de Klantenservice.

Internationaal telefoneren met PrePaid International is heel gemakkelijk. Toets 00, dan de landcode van het land, gevolgd door het voorkiesnummer van de regio, zonder de eerste 0 en dan het telefoonnummer. In plaats van 00 kun je ook het symbool "+" gebruiken.

Er kan een SIM lock op je telefoon zitten, waardoor je niet kunt bellen met je PrePaid simkaart. Om te weten of je telefoon een SIM lock heeft, plaats je de simkaart in je mobiele telefoon. Als - nadat je de telefoon hebt ingeschakeld en de PIN code hebt ingevoerd – je de melding 'SIM geweigerd' ziet, is de telefoon waarschijnlijk voorzien van een SIM lock.

Je vorige provider kan deze blokkade verwijderen. Als je telefoon ouder is dan een jaar, is deze service gratis. Als je de telefoon korter dan een jaar hebt, raadpleeg dan je vorige provider over de kosten voor het verwijderen van de SIM lock.

Elke keer dat je actief gebruikmaakt van je T-Mobile simkaart, verlengt T-Mobile de geldigheidsduur van je beltegoed met zes maanden. Onder ‘actief gebruik’ vallen alle inkomende en uitgaande gesprekken, sms-berichten, opwaarderen en internet. Als je zes maanden geen actief gebruik gemaakt hebt van je simkaart, dan vervalt je mobiele nummer en je beltegoed.

Ben je even niet bereikbaar? Dan worden gesprekken automatisch doorgeschakeld naar je voicemail. Als iemand je voicemail heeft ingesproken, dan ontvang je daarvan een sms’je. Je kunt je berichten beluisteren door te bellen naar 1233.

Door te bellen naar 1233 kun je naast het beluisteren van berichten ook je welkomstboodschap inspreken of andere voicemailinstellingen aanpassen zoals het (tijdelijk) aan- of uitzetten van je voicemail.

Je kunt je via My T-Mobile eenvoudig registreren voor T-Mobile Speciaal. Met T-Mobile Speciaal spaar je automatisch voor beltegoed, leuke cadeaus of gadgets. Voor elke euro die je opwaardeert, ontvang je één spaarpunt. Meld je gratis aan via My T-Mobile op www.t-mobile.nl/speciaal en ontvang je eerste spaarpunten die je kunt inwisselen voor gratis beltegoed.

Je PrePaid simkaart is voorzien van een blokkade voor het bellen naar 090x-nummers. Deze blokkade vervalt automatisch na een eerste opwaardering van tenminste €20,- .

Voor PrePaid International-klanten geldt standaard een blokkade voor de meeste betaalde sms-diensten. Deze blokkade kan niet worden opgeheven.

Je kunt gratis je nummer meenemen naar PrePaid International via het aanvraagformulier voor nummerbehoud. Het verwerken hiervan kan enkele weken in beslag nemen.