PrePaid Opwaarderen

Snel, veilig en makkelijk

T-Mobile maakt het vanaf nu nog makkelijker om je PrePaid tegoed op te waarderen voor je laptop, tablet en/of mobiele telefoon. Het opwaarderen van je PrePaid tegoed kan op verschillende manieren, ook als je onderweg bent.

Naast betalen met je iDEAL, PayPal en creditcard, kan je nu ook betalen met je eigen gekozen pincode. Zo hoef je niet bij elke opwaardering je betaalgegevens in te vullen of iDEAL te gebruiken en dat scheelt je tijd. Je hoeft je hiervoor slechts eenmaal aan te melden.

PrePaid, maar dan meteen goed


3 manieren om eenvoudig op te waarderen

Online opwaarderen

Opwaarderen via de App

Opwaarderen via sms


Andere mogelijkheden van opwaarderen

Opwaarderen via de T-Shop

Je kan snel en gemakkelijk je PrePaid tegoed opwaarderen zonder tussenkomst van een T-Shop medewerker. Je kan hiermee voor jezelf opwaarderen maar ook iemand een opwaardering cadeau doen. Je hebt hierbij geen opwaardeercodes nodig. Hoe werkt het opwaarderen in de T-Mobile Shop:

  • Kies in het scherm de betreffende telecomprovider van het nummer waarop je wilt opwaarderen. Kies vervolgens het op te waarderen bedrag.
  • Vul tweemaal je mobiele nummer in. (De tweede keer is ter controle)
  • Kies de betaalmethode. Je kan betalen via PIN of cash.
  • Als de transactie is gelukt, wordt deze bevestigd. Het PrePaid tegoed zal direct bijgeboekt worden.

Opwaarderen via een opwaardeerkaart

Via een opwaardeerkaart kun je je PrePaid tegoed met € 10,-, € 15, € 20- en € 40,- opwaarderen. Opwaardeerkaarten zijn te koop in de grotere supermarkten, telecomwinkels en benzinestations.

  • Bel gratis 1244 om je tegoed op te waarderen.
  • Volg de aanwijzingen in het menu en vul de 16 cijferige code in.
  • Je PrePaid tegoed zal daarna direct bijgeboekt worden.

Ga je op vakantie en je wilt niet het risico lopen om zonder PrePaid tegoed te zitten, dan raden we je aan om een aantal kaarten mee te nemen. Met de opwaardeerkaarten kun je ook vanuit het buitenland gratis via 1244 opwaarderen.

Online opwaarderen

Met vernieuwd Online Opwaarderen kun je altijd en overal je PrePaid tegoed opwaarderen via de T-Mobile website. Dit kan met je laptop of computer, maar ook met je smartphone of tablet. Zo voorkom je dat je onverwachts zonder PrePaid tegoed komt te zitten. Je kunt je eigen tegoed opwaarderen of tegoed cadeau geven aan iemand anders. Betalen kan met iDEAL, creditcard of met je zelfgekozen pincode.

Hoe kan ik online opwaarderen

Weet je niet helemaal precies hoe je online kan opwaarderen? In de handige video hiernaast laten we in een paar stappen zien hoe je eenvoudig je PrePaid tegoed online kan opwaarderen.

Direct online PrePaid opwaarderen


Veelgestelde vragen

Met welke bedragen kan ik opwaarderen?

Je kunt snel kiezen uit een aantal bedragen, maar ook zelf je opwaardeerbedrag bepalen. Het minimale bedrag is € 10,-, het maximale bedrag is € 50,-. Elk bedrag daartussen, afgerond op hele euro’s, kun je opwaarderen.

Hoe kan ik snel en veilig betalen met een pincode?

Voor Online Opwaarderen geldt dat het niet verplicht is om je aan te melden. Doe je dit echter wel, dan biedt T-Mobile je een aantal voordelen.

  • Bij een volgende opwaardering hoef je vervolgens niet meer je betaalgegevens in te vullen. Met een zelfgekozen pincode kun je voortaan nog eenvoudiger en sneller betalen.
  • Bij de aanmelding vragen we eenmalig naar je betaalgegevens. Deze gegevens zullen we gebruiken bij elke opwaardering via de pincode. Dit is snel en veilig omdat je je pincode zelf kiest. Zonder deze pincode kan er nooit een opwaardering worden gedaan.
  • Je betaalgegevens controleren wij met een eenmalige opwaardering. Je kunt zelf de hoogte van deze opwaardering bepalen. Het bedrag ontvang je direct als PrePaid tegoed op je simkaart.
Is de pincode voor het opwaarderen via sms hetzelfde?

Naast Online Opwaarderen kun je ook opwaarderen door een sms te sturen. Heb je je aangemeld? Dan kun je opwaarderen met je zelfgekozen pincode.

Meer informatie over opwaarderen via sms
Ik ben mijn pincode vergeten, wat nu?

Wanneer je je pincode bent vergeten, kun je deze wijzigen op de pagina SMS Opwaarderen. De medewerkers van T-Mobile hebben geen inzicht in je persoonlijke pincode.

Ik heb een nieuw T-Mobile PrePaid nummer, waarom werkt mijn pincode niet meer?

Opwaarderen met een pincode is alleen mogelijk in combinatie met je mobiele nummer. Met een nieuwe simkaart of een nieuw mobiel nummer moet je je dus opnieuw aanmelden.

Hoe kan ik mijn betaalgegevens wijzigen?

Na aanmelding kun je je betaalgegevens wijzigen op de pagina SMS Opwaarderen. Je kunt kiezen voor een andere rekening en gegevens van een nieuwe creditcard invoeren. Wisselen tussen betalen met creditcard en je bankrekening is ook mogelijk.


Haal meer uit je PrePaid

Heb jij al My T-Mobile?

Heb jij al een My T-Mobile account? Met de My T-Mobile app kun je zien hoeveel beltegoed je nog hebt. Daarnaast kun je via de app opwaarderen, bundels kopen en meerdere accounts bekijken.

Stap over naar een abonnement

Wil je liever een abonnement? Kies dan een voordelig Sim Only abonnement. Of ga voor een Go-abonnement met toestel.

T-Mobile Samen

Met T-Mobile Samen bel je onbeperkt gratis naar anderen in een groep. Alleen een T-Mobile abonnee kan een groep starten en een PrePaid-klant toevoegen.

Meer voordeel met T-Mobile Samen