Samsung Galaxy S3 4G

Samsung Galaxy S3 4G

Samsung Galaxy S3 4G

  • Full touch
  • Android 4.0
  • 1.4 GHz Quad-core processor
  • 8 megapixel HD-camera en 1.9 megapixel camera aan de voorzijde
Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini

  • Prachtig Super AMOLED beeldscherm
  • Compact formaat
  • Slimme technologieën uit de Galaxy S III
  • Krachtige 1 GHz dual-core processor

Altijd op de hoogte zijn van onze beste aanbiedingen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de beste deals!

Schrijf je in

De Samsung Galaxy S3 voordelen

Met de Samsung Galaxy S3 ben je voorzien van alle gemakken in één. Met deze smartphone laat Samsung zien dat het leven nóg aantrekkelijker en makkelijker kan zijn. De Samsung Galaxy S3 beschikt over een 1.4 GHz Quad-core processor, waardoor je razendsnel met je toestel kunt navigeren en multitasken. Met het 4.8 inch HD Super AMOLED scherm beschikt het toestel over een helder en haarscherp beeldscherm. Naast het indrukwekkende display en stijlvolle design kun je met deze smartphone ook foto's en filmpjes in HD topkwaliteit maken en bekijken. Indien je geïnteresseerd bent in Samsungs allernieuwste model uit de Galaxy S-lijn, kun je de Samsung Galaxy S4 bestellen.

Samsung Galaxy S3 abonnement

Wil je de Samsung Galaxy S3 Of Samsung Galaxy S3 Mini bestellen i.c.m. met een abonnement van T-Mobile? Met T-Mobile heb je altijd het abonnement dat het beste op jouw behoefte is afgestemd. Stuur je af en toe een whatsapp’je of kijk je de hele dag YouTube? Onbeperkt bellen en eindeloos naar jouw favoriete muziek luisteren? Bij T-Mobile stel jij helemaal zelf je eigen abonnement samen, precies zoals jij het wilt. Bekijk hier de laatste aanbieding.

Of ga je voor gemak? Dan heeft T-Mobile altijd het ideale pakket voor jou samengesteld. Deze Samengesteld pakketten zijn altijd extra voordelig. 

Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy S4

Met minimale verschillen in afmeting en gewicht lijken de Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy S3 qua uiterlijk sterk op elkaar. En toch zijn de meningen hierover verdeeld. Om dit duidelijk te maken, kijken we eerst naar het design. De Samsung Galaxy S4 heeft met een 5 inch scherm een iets groter scherm dan het 4,8 inch scherm van de Samsung Galaxy S3. Met dit grotere scherm krijg je ook een zichbare hogere resolutie. De Samsung Galaxy S4 is ondanks zijn grotere scherm en dikkere formaat toch iets lichter in gewicht. Als we de technische specificaties vergelijken, zien we dat de Samsung Galaxy S4 op bijna ieder onderdeel is verbeterd. Maak je graag foto's van een hoge kwaliteit? Dan heb je aan de Samsung Galaxy S4 een goede partner. Deze smartphone is namelijk uitgerust met een 13,0 megapixel camera waarmee je uiteraard ook in HD kunt filmen.

Inmiddels is ook de opvolger van de Samsung Galaxy S4, de Samsung Galaxy S5 onthuld. Het nieuwe paradepaardje van Samsung.

Samsung Galaxy S3 Mini

De Samsung Galaxy SIII mini is het kleine, compacte broertje van de succesvolle Galaxy SIII. Niet alleen qua uiterlijk heeft dit toestel veel meegekregen van de Galaxy SIII, ook vele technologische snufjes die op grote broer te vinden zijn keren weer terug in de Samsung Galaxy SIII mini. Een aantal voorbeelden daarvan zijn ‘Direct Call’, een functie waarmee je vanuit een SMS iemand direct kunt bellen en ‘Smart Stay’, een functie die de bewegingen van je oog volgt en het beeldscherm uitschakelt zodra er niet meer naar gekeken wordt. Zoals de naam al doet vermoeden is de Samsung Galaxy SIII een kleine en compacte smartphone. Dit komt door het 4 inch touchscreen met Super AMOLED technologie. Deze technologie zorgt voor een perfecte kijkbeleving en tovert natuurlijke kleuren perfect op je scherm. Het toestel wordt aangestuurd door een snelle 1 GHz dual-core processor en Android 4.1 Jelly Bean zorgt ervoor dat de Galaxy SIII mini helemaal van deze tijd is.