Samsung Galaxy A22 5G kopen bij T-Mobile

De Samsung Galaxy A22 5G is het nieuwste lid van de indrukwekkende A-serie van Samsung. Met de release van deze 5G smartphone wordt meteen duidelijk dat er gezocht is naar een ultieme prijs-kwaliteitverhouding. Deze nieuwe Samsung telefoon is daarom een uitstekende keuze als je niet al te diep in de buidel wil tasten, maar wel de beschikking wil hebben over een topkwaliteit smartphone met indrukwekkende specificaties.

Zo geniet je van haarscherpe beelden op een 6.6 inch FHD+ Infinity V-display gecombineerd met een verversingssnelheid van 90 Hz én heb je toegang tot het razendsnelle 5G netwerk. Het palet camera’s van deze Galaxy A22 (48 MP hoofdcamera, 5 MP ultragroothoeklens en 2 MP dieptecamera) biedt je volop mogelijkheden om in elke situatie en op elk moment prachtige foto’s en video’s te schieten.

Je beschikt met deze Samsung A22 over 64 GB aan opslag én hebt de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 1 TB met een micro sd-kaart. Met de batterijcapaciteit van 5.000 mAh ben je ervan verzekerd dat je het einde van de dag haalt zonder dat die vervelende 0% in zicht komt. Ben je benieuwd wat de A-serie nog meer voor je in petto heeft? Neem dan eens een kijkje bij de Samsung Galaxy A51 en de Samsung Galaxy A32.