Samsung Galaxy A41

De Samsung Galaxy A41 is klaar om het land te veroveren. Deze nieuwe smartphone van Samsung met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verbindt een strak design met indrukwekkende prestaties. Geniet van de meest heldere kleuren op het 6.1 inch AMOLED Infinity-U-scherm. Laad je telefoon razendsnel op met 15W fast charge en maak gebruik van de verschillende camera’s. Met dit toestel kun je in élke situatie een haarscherpe foto of een prachtige video schieten. Kortom, met de Samsung Galaxy A41 schiet je vol in de roos. Kies de kleur die bij je past en laat je omverblazen door de specificaties en de looks van dit toestel.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.